П’ятеро динамівців зробили внесок у дві перемоги над Туреччиною

П’ятеро динамівців зробили внесок у дві перемоги над Туреччиною

Перший матч відбувся 8-го вересня. Він проходив за рівної боротьби, а результат гри визначив єдиний влучний удар «у роздягальню» Яковенка під завісу першого тайму.

Відзначимо, що в перемозі взяли участь і чотири динамівця: захисники Антон Братков, Дмитро Рижук, які провели на полі весь матч, а також Іван Трубочкін, який вийшов на заміну, та півзахисник Віталій Буяльський, який з’явився на полі за кілька хвилин до завершення зустрічі.

У другій зустрічі «молодіжка» розгромила турків. Цього разу у стартовому складі вийшли динамівці Рудько, Трубочкін, Братков та Буяльський. Підопічні Геннадія Литовченка виглядали набагато переконливішими, і не залишили супернику жодних шансів. Ще до перерви українці, завдяки голам Бориса Тащі й Руслана Бабенка забезпечили собі комфортну перевагу. Команда Учара Файяза в першому таймі також мала дві хороші можливості відзначитися, але реалізувати свої шанси не спромоглася.

Після перерви українці й не думали скидати обертів, і спрямували у ворота турків ще три м’ячі. Приємно, що дублем відзначився атакуючий півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський, а ще один м’яч на свій рахунок записав Андрій Цуріков.

Україна (U-20) − Туреччина (U-20) − 1:0 (1:0)

Україна:
Шевченко, Братков, Рижук, Полярус (Буяльський, 87), Цуріков, Нойок (к), Чурко (Трубочкін, 46), Бабенко, Насонов, Озарків (Тащі, 78), Яковенко (Коваль, 84).

Гол: Яковенко (45).

Україна (U-20) − Туреччина (U-20) − 5:0 (2:0)

Україна:
Рудько, Братков, Приндета (Іашвілі, 45), Цуріков, Нойок (к), Бабенко, Тащі (Ряшко, 82), Буяльський, Богачов (Насонов), Трубочкін, Александров (Коваль, 65).

Голи: Тащі (32), Бабенко (39, з пен.), Буяльський (80, 89, з пен.), Цуріков (83).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер