Робочі моменти

Робочі моменти

Тренування – справа корисна, але вирішальним фактором в оцінці футболіста є гра. Сьогоднішнє ранкове заняття тренерський штаб розпочав з розбору техніко-тактичних дій гравців «Динамо» у матчі з «Альтахом». Юрій Сьомін навів для прикладу ТТД деяких футболістів збірної Іспанії в матчі з росіянам. «Ось на такі результати потрібно рівнятись і вам», - підсумував головний тренер.

Футболісти потихеньку набирають фізичну форму, відповідно, з кожним днем все краще виконують навантаження. Які ставить перед футболістами Вінченцо Пінколіні. Перше тренування в загальній групі провів нападник Маріс Вепаковскіс. Щоправда, повноцінно латиш розпочне тренуватись лише через кілька днів, але бігові вправи і фізичні навантаження виконував з усіма на рівних.

Не обійшлось і без роботи з м’ячем. Захисники під керівництвом Олега Лужного працювали окремо від усіх, відпрацьовуючи різноманітні тактичні семи. Нападники і півзахисники, у свою чергу розбившись на дві групи, нещадно били з різних дистанцій по воротах, які почергово захищали три воротарі. «Тарасе, чи не забагато м’ячів у тебе за спиною? » - кепкував над Тарасом Луценком його сусід по номеру Максим Шацьких. «Риба, давай на нуль!» – підтримує свого молодого колегу Олександр Шовковський, і буквально тут же після сильного удару Олександра Алієва м’яч опиняється в дев’ятці воріт.

У будь-якому випадку, усі тренування проходять у дружній атмосфері і будь-яке, навіть неприємна підколювання, сприймається як робочий момент. Попереду у футболістів ще тижневий тиждень підготовки на зборах, після чого не за горами і старт нового сезону.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер