Робота гарному настрою не заважає!

Робота гарному настрою не заважає!

Роботи у футболістів на ранковому занятті було багато – після розминки та розтяжки почалися вправи на частоту та темп бігу навколо стійок, розставлених у різних комбінаціях. У перервах між цими спеціальними біговими вправами футболісти грали у квадратах.

Усі хлопці дуже жваво включилися у вправу, але особливо експресивно та емоційно ця гра проходила у групи португало- та іспаномовних хлопців – Мігеля, Данило, Дерліса, Віторіну та Жуніора. Хлопці наче бавилися із м'ячем, але при цьому демонстрували надзвичайно технічні та ефектні фінти. З особливим захопленням працював Мігель, який раніше за інших виконував завдання та займав своє місце у квадраті.

Друга частина тренування була присвячена тактичним вправам, орієнтованим на гру в обороні. Тут уже було не до жартів. Варто відзначити, що хлопці впоралися зі своєю роботою на відмінно. Щоправда, це тренування забрало чимало сил.

Коли одна група вже завершила заняття, іншій ще належало «відзахищатися» дві атаки. Женя Хачеріді спробував умовити тренерів завершити вже заняття, нарікаючи на втому, однак ті були непохитні. Тим не менш, він із партнерами сумлінно відпрацював до кінця, знову успішно зігравши в обороні та не дозволивши опонентам забити за тренування жодного гола.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер