Робота заради спільної мети

Робота заради спільної мети

Скрізь та всюди з командою

Для того, щоб усі служби могли спокійно працювати та не відволікатися на організаційні питання, з делегацією постійно перебуває Кристіан Маховські. Громадянин Великобританії, Кристіан є керівником компанії «UK Sport & Event Management Ltd.», яка співпрацює з київським «Динамо» з далекого 1997-го року.

За цей час динамівці стали для нього настільки рідними, що він вболіває за «біло-синіх» ледь не більше, ніж за улюблений із дитинства «Манчестер Сіті».

«Є лише одне «Динамо» (Київ) – добре знайому динамівським уболівальникам фразу, але яка при цьому незвично пролунала англійською мовою, довелося почути від британця під час збору. Кристіан завжди та всюди з командою – щойно він по телефону врегулював питання про забуті кимось із делегації під час матчу в Малазі речі, а за двадцять хвилин уже на полі футбольного центру в Марбельї, перевіряючи, чи все готове до початку чергового тренування «біло-синіх».

Напружений час гендиректора

Жодного тренування «Динамо» за час збору в Марбельї не пропустив генеральний директор клубу Резо Чохонелідзе. Його уважний погляд помічає під час занять те, що інший не помітить. Чохонелідзе завжди знає всі новини вітчизняного футболу, а також останні світові футбольні тенденції.

Його величезний досвід дозволяє вчасно дати потрібну пораду не лише футболісту, а й тренеру. Ось він дзвонить до клубного офісу, цікавлячись новинами з Києва, й відразу приймає дзвінок із Москви, обговорюючи участь київського «Динамо» в матчі-відкритті стадіону «Спартака» цього літа. Ось він біля поля обговорює щось із Олегом Блохіним, а після тренування, прямуючи до готелю, ділиться досвідом та розповідає цікаві історії клубним журналістам та лікарям.

Рахуємо, аналізуємо

Підготовка до сезону – складний процес. Дуже важливим моментом у цій справі є правильно розрахувати навантаження, щоб ніхто з гравців не отримав пошкоджень та всі підійшли до офіційних матчів у повній готовності. Футбол складається не лише з голів та червоних карток, в основі всього лежать успішні тактико-технічні дії, величезний обсяг виконаної на полі роботи кожним гравцем.

Повною інформацією про показники кожного гравця володіє наукова група, яку складають Олександр Козлов та Анатолій Крощенко. Вони ретельно стежать за кожним тренуванням та грою, фіксують результати гравців та надають тренерам дані, на основі яких можна зробити висновок про ефективність дій окремого футболіста. Та й самі гравці можуть, орієнтуючись на ці результати, бачити, в чому вони не допрацьовують та що потрібно вдосконалювати.

Так, після кожної контрольної гри другого збору футболістам надавався детальний фітнес аналіз.

Зняти втому? Немає проблем!

Збори футбольного клубу топ-рівня – це не легка прогулянка на свіжому повітрі.

У процесі важкої фізичної роботи накопичується втома, як фізична, так і психологічна. З відновленням у наших гравців немає жодних проблем.

Про це весь час піклується медичний персонал нашої команди – лікарі: Леонід Миронов та Андрій Шморгун, а також масажисти: Сергій Мироненко, Андрій Собченко, Анатолій Сосінович та Василь Ященко.

Для роботи медичного персоналу створено всі умови.

Завжди готовність No.1

Без чого складно уявити будь-яке тренування чи гру, так це без екіпірування та технічного інвентарю.

Можливо, робота цих людей комусь здасться не настільки помітною на перший погляд, але саме вони несуть відповідальність за великий спектр організаційних та господарських питань. На другому зборі в Марбельї разом із командою працюють два адміністратори – Анатолій Пашковський та Пилип Репетило. Їхній робочий день починається раніше за інших та завершується пізніше за всіх. У Толіка та Філа, як їх по-дружньому називають у команді, завжди все під контролем.

«За 25 років роботи жодного нарікання» – розповідає про свого товариша й напарника Пилип. У команді всі знають, що з цими хлопцями турбуватися немає про що – в будь-який момент знайдеться потрібна річ, інвентар або екіпірування.

Ось так, не лише на футбольних та тренувальних полях, а й поза ними проходить підготовка нашої команди до нового сезону, де кожен працює заради спільної справи – успіху, який, сподіваємося, не за горами.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер