Робота розпочалась!

Робота розпочалась!

Підготовка до другої частини сезону набирає обертів. Попереду у чемпіонів України два закордонних збори, матчі Кубка УЄФА та України, національного чемпіонату. Але розпочинається все, за традицією, з клубної бази в Конча-Заспі.

Сьогодні у підопічних Йожефа Сабо звичне для цього періоду заняття. Півгодинна пробіжка та аеробіка. При цьому частина гравців (з різних обставин) працює за індивідуальним графіком.

Працює у загальній групі і єдиний на сьогоднішній день новачок команди Крістіан Ірімія. Зрозуміло, що він тримається ближче до своїх співвітчизників Тіберіу Гіоане та Флорина Черната, але періодично Крістіан і про щось розмовляє з іншими гравцями.

Усі футболісти знаходяться у чудовому настрої, багато шуткували, посміхалися. Але при цього неозброєним оком було помітно, що до роботи віднеслися серйозно – попереду багато складних поєдинків, а єдиною можливою гарантією перемоги є лише важка праця на тренуваннях.

Після пробіжки футболісти відправилися до критого манежу, де під орудою інструкторів-гімнастів провели серію вправ по аеробіці. Одразу по закінченні цієї роботи їх місця зайняли гравці другої команди.

У середу перше тренування буде схоже на сьогоднішнє, а після обіду – бігова робота на доріжках НСК "Олімпійського".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер