Робота над помилками

Робота над помилками

Другий день перебування в Іспанії нічим не відрізнявся від буднів двох минулих навчально-тренувальних зборів. Той же розпорядок дня, дворазовий режим тренувань, сонячна погода – все, що потрібне футболістам для повноцінної підготовки.

Ранкове тренування гравці провели в дуже доброму гуморі. Традиційні вправи для розминки від Вінченцо Пінколіні всі хлопці виконували на совість, ніхто навіть не намагався сачкувати. Після цього футболісти розподілилися по групах. Півзахисники і нападники з непідробленим азартом грали у «квадрат», тоді як захисники під керівництвом Олега Лужного і Валерія Зуєва детально розбирали припущені в матчі з «Валенсією» помилки, зокрема яка призвела до голу в наші ворота, після чого моделювали подібні ігрові ситуації.

Радує, що в основній групі тренується новачок команди Гільєрме. Бразильця, схоже, вже не турбують наслідки старої травми, через яку він не зміг повноцінно тренуватися на попередніх зборах, тому зараз в ігрових вправах нападник прагне проявити свої найкращі якості, щоб довести тренерському штабу своє право на місце в основному складі.

Вечірнє тренування тренерський штаб замінив заняттям з теорії, яке було присвячено загальному розбору першого матчу з «Валенсією». Кореспондент Інформвідділу не міг бути присутнім на теоретичному занятті, тому не варто чекати на докладний звіт про те, на чому тренерський штаб особливо акцентував увагу футболістів. Нам же залишається сподіватися, що всі огріхи першого матчу враховані і в повторному поєдинку наші хлопці зможуть підрізати «кажанам» крильця.

Відзначимо, що на завтра в команди заплановано не один матч із самарськими «Крильями Совєтов», а два. Перший із них розпочнеться о 13:00 за київським часом. За взаємною домовленістю з представниками російського клубу кожний із таймів триватиме по 30 хвилин. Увечері ж, о 18:00 (знову ж таки час київський), команди зіграють повноцінний матч. Стежте за он-лайн трансляцією обох матчів на нашому сайті, читайте коментарі головного тренера і футболістів, а також дивіться найнебезпечніші моменти матчів у розділі «Відео».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер