Робота в одноразовому режимі

Робота в одноразовому режимі

Погода на південному узбережжі Іспанії, схоже, розігралася не на жарт. Зимові місяці в курортній частині країни снігу не передбачають, однак дощі в цю пору року – цілком звичне явище. Вже другий день Марбелью практично заливає з неба, і про плідну підготовку футбольні клуби, які приїхали сюди з різних країн, можуть тільки мріяти.

Ранкове тренування, незважаючи на примхи погоди, тренерський штаб «Динамо» скасовувати не став. Утім, їх рішення зрозуміти можна – команда приїхала до Іспанії не відсиджуватися в готелі, а цілеспрямовано готуватися до найближчих матчів. Вже зовсім скоро відбудуться матчі з «Валенсією», і готовність до протистояння з іспанцями має бути максимальною.

Також на полі, розташованому поряд із «динамівським», тренувався чемпіон Росії – казанський «Рубін». Головний тренер казанців Курбан Бердиєв, який завчасно захопив парасольку і ховався під нею від зливи, тепло привітав Юрія Сьоміна та Бориса Ігнатьєва, перекинувшись кількома словами зі своїми колегами. А футболісти «Динамо» могли спокійно спостерігати за міні-турніром – можливо, з’явиться нагода черпнути якусь інформацію, наприклад, як діяти проти лідерів «Рубіна» в завтрашньому матчі.

Враховуючи несприятливу погоду, роботу з м'ячем було обмежено до мінімуму – на ігрові вправи було віддано не більше півгодини. Починали ж і закінчували тренування динамівці разом із Вінченцо Пінколіні. Ввечері ж, як і вчора, дощ зробив свою «мокру» справу і тренувальне заняття довелося знову скасувати. Втім, без діла футболісти не сиділи: тренерський штаб провів для них заняття з теорії, після чого хлопці попрямували до тренажерного залу і спа-центру.

Відзначимо, що контрольний матч із «Краковією», призначений на завтра, все ж таки не відбудеться. Причиною стала відмова польського клубу, який послався на велику кількість травмованих футболістів у своїй команді. Втім, через це тренерський штаб не став змінювати плани, і зараз терміново підшукується суперник на завтрашній день. Матч із невідомим поки суперником розпочнеться о 15:00 за київським часом, а поєдинок з «Рубіном» – за три години. За он-лайн трансляцією матчів стежте на нашому сайті.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер