Раффаель вириває для «Шальке» нічию

Раффаель вириває для «Шальке» нічию

Поєдинок відбувся на заповненому практично вщент домашньому стадіоні «кобальтових» – «Фелтінс-Арені» (на грі були присутні 61619 глядачів при місткості 61673).

Матч був ключовим для обох команд у боротьбі за 3-й рядок, адже «Шальке», який іде 4-м, відставав від «Байєра», що перебуває на 3-му місці, на чотири очки.

Раффаель, який шість турів Бундесліги поспіль виходив на заміну, цього разу зайняв місце центрального атакуючого півзахисника у стартовому складі «Шальке».

Наприкінці першого тайму гості повели в рахунку завдяки голу Рольфеса, а на початку другого тайму Кадлец забив другий м'яч. «Шальке» відіграв один гол після вдалої гри на добиванні Пуккі, а на 87-й хвилині свою команду від поразки врятував Раффаель, який ударом від стійки без шансів для воротаря реалізував пенальті.

Забитий гол бразилець відсвяткував вельми неординарно, підбігши до найближчої камері (на фото) та передавши комусь повітряний поцілунок. Після матчу Раффаель зізнався, кому він присвятив свій гол:

«Перед грою моя дружина попросила мене, щоб я забив гол заради неї. Відразу після пенальті я знайшов камеру, щоб передати їй привіт. Свій влучний удар я присвятив їй».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер