Ramljak Cup: втішна перемога

Ramljak Cup: втішна перемога

Формат стикових матчів буз коротшим – команди грали два тайми по тридцять хвилин. Наприкінці першого тайму іспанці відкрили рахунок – Солдатенко не спромігся відбити удар з-за меж штрафного майданчика. А от після перерви домінували на полі динамівці, які лише за збігом обставин не змогли відзначитися тричі.

На 50-й хвилині Булига виявився найпрудкішим у штрафному майданчику суперника, добивши у ворота м’яч, який парирував голкіпер. Везіння недільного ранку (матч розпочався о 9:30 за київським часом) відвернулося від Ориховського, який двічі поцілив у стійку. В підсумку, суперники були змушені визначати сильнішого в серії пенальті.

Початок був за іспанцями. Никитюк та Чумак не реалізували свої удари, й динамівці поступалися 0:2. Але потім блискуче зіграв наш голкіпер Солдатенко (гравці «Бетиса» не забили три пенальті), а його партнери пробили бездоганно – Васильєв, Ориховський, Хобленко та Ісраїлов принесли «Динамо» перемогу, а з нею й сьоме місце на Ramljak Cup-2012.

Перемогу на Ramljak Cup-2012 святкували молоді футболісти «Динамо» (Загреб), які перемогли у фіналі «Хайдук» (Спліт) (1:1, по пенальті 4:3).

Нагадаємо, що в попередньому розіграші турніру перемогли динамівці, а Віталій Буяльський отримав приз найкращого гравця змагань.

10.06.2012. Ramljak Cup (U-18)    

Загреб. Стадіон «Хитрец – Качіан»

«Динамо» (Київ) – «Бетис» (Іспанія) – 1:1 (0:1), по пенальті 4:3

«Динамо» (молодь): Солдатенко, Карташов, Тимошенко, Бобошко (Никитюк, 40), Нестеренко, Васильєв – кап, Лук’янчук (Булига, 31), Ориховський, Чумак, Ісраїлов, Хобленко.

Голи: Булига (50) – (28).

У «Динамо» післяматчеві пенальті реалізували Васильєв, Ориховський, Хобленко та Ісраїлов, не реалізували Никитюк та Чумак.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер