Ramljak Cup: розгром від «Хайдука»

Ramljak Cup: розгром від «Хайдука»

Уже до четвертої хвилини зустрічі кияни програвали 0:2. Спочатку Тимошенко зрізав м’яча до своїх воріт, а потім Юзефович у штрафному майданчику притримав суперника, за що був покараний призначеним та чітко реалізованим пенальті. Прийти до тями після такого шоку "біло-сині" спромоглися не скоро. У першому таймі до їхніх воріт влетіли ще три м’ячі, після чого тренеру Сергію Процюку в екстреному порядку довелося проводити низку замін.

Більш-менш рівна гра була у другому таймі. Кияни ще раз пропустили, а потім відповіли голом престижу. Ісраїлова збили у штрафному майданчику, й Хобленко влучно пробив із 11-метрової позначки.

У другому матчі групи «Валенсія» перемогла «Букаспор» 3:1. Таким чином, у групі «В» київські динамівці фінішували на четвертому місці й у неділю, 10 червня, зіграють у матчі за 7-8 місця з іспанським «Бетисом». Початок о 9:30.

09.06.2012. Ramljak Cup (U-18)

Загреб. Стадіон «Хитрец – Качіан»

«Динамо» (Київ) – «Хайдук» (Спліт) – 1:6 (0:5)

«Динамо» (молодь): Солдатенко (Пазенко, 40), Карташов, Тимошенко, Бобошко, Юзефович (Нестеренко, 30), Васильєв – кап, Лук’янчук (Ориховський, 50), Булига (Коновалов, 41), Ісраїлов (Куканьков, 55 ), Никитюк (Чумак. 41), Хобленко (Фаворов, 60)

Голи: Хобленко (60) – Тимошенко (2, автогол), (4, з пенальті), (17), (18, з пенальті), (33), (55).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер