Ramljak Cup (U-18). «Динамо» – «Букаспор» – 1:2

Ramljak Cup (U-18). «Динамо» – «Букаспор» – 1:2

У групі В на полі академічного футбольного центру «Хитрец – Качіан» спочатку в напруженому матчі загребське «Динамо» перемогло «Валенсію» 3:2.

Потім на поле вийшли юніори «Динамо (команда сформована з шістнадцятирічних футболістів) та турецького «Букаспора». Матч, який тримав у напрузі глядачів до останньої хвилини, завершився перемогою турецької команди 2:1 (епізод гри на фото).

Як розвивалися події на полі, розповів тренер динамівців Сергій Процюк:

- Обидві команди володіли м’ячем приблизно рівну кількість ігрового часу, а от із реалізацією моментів справи краще йшли у суперника. Перший м’яч гравці турецького клубу забили з дуже суперечливого пенальті. Під час подачі до штрафного майданчика суддя вгледів, що хтось із наших гравців притримував за футболку суперника. Потім пропустили другий м’яч.

Це було покаранням за невикористані моменти. Двічі міг забивати Хобленко, в першому випадку вийшовши віч-на-віч із воротарем. Були чудові шанси у Васильєва та Ісраїлова, але той забарився з ударом. На початку другого тайму Ісраїлова збили у штрафному майданчику й він сам реалізував пенальті. Весь час, що залишився, динамівці володіли ініціативою, але рахунок так і не змінився.

Завтра суперником нашої команди стане сплітський «Хайдук». Початок гри о 17.30

08.06.2012. Ramljak Cup (U-18)

Загреб. Стадіон «Хитрец – Качіан»


«Динамо» – «Букаспор» – 1:2 (0:2)


«Динамо» (молодь):
Солдатенко, Карташов, Тимошенко, Юзефович (Бобошко, 40), Нестеренко, Васильєв – кап, Фаворов (Куканьков, 70), Ориховський, Коновалов (Чумак, 46), Хобленко, Ісраїлов.

Голи: Ісраїлов (49, з пенальті) – Айдин (25, пен, 38).

Попередження: Васильєв, Хобленко – Акбаба, Ішчилер, Айдин.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер