»Розбір польотів» та заняття з тактики

»Розбір польотів» та заняття з тактики

Враховуючи проведений учора товариський матч проти «Манісаспора» (0:0), сьогодні тренерський штаб провів для всіх футболістів тренування різної міри складності. Для хлопців, які зіграли більше тайму, тренування тривало трохи більше години, ті ж, хто взагалі не грав чи виходив на заміну, займалися майже дві години.

Після приїзду на тренувальне поле головний тренер Юрій Сьомін зібрав футболістів у центрі поля, де провів нетривалий аналіз вчорашнього спарингу. Детальніший «розбір польотів» футболісти проведуть уже ввечері, на теоретичному занятті, на яке, звичайно, журналіста Інформаційного відділу допущено не буде.

Окремо від партнерів займався захисник Данило Сильва. Бразилець, виконуючи свою індивідуальну програму, понуро спостерігав за тим, як тренуються його партнери. Якби була його воля, він уже зараз приєднався би до загальної групи. Але в даному випадку необхідно потерпіти, щоб не посилити мікротравму. У загальній групі займався Мілош Нінкович, який у вчорашньому матчі отримав невелике забиття й був замінений наприкінці першого тайму.

Загалом же заняття було присвячене техніко-тактичним елементам при атакуючих діях. Із зрозумілих причин, не чекайте детального опису всього, що вимагав від своїх підопічних Юрій Павлович. Залишається лише сподіватися, що більшість побачених і почутих задумок головного тренера футболісти успішно перенесуть на футбольне поле в офіційних матчах. Зокрема, вже в найближчій грі за Суперкубок України проти «Шахтаря».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер