Розгромили Коста-Рику

Розгромили Коста-Рику

У неділю національна збірна України провела товариський поєдинок в рамках підготовки до фінального турніру Кубка світу-2006. У Києві, на НСК „Олімпійський”, команда Олега Блохіна зіграла з Коста-Рикою та перемогла 4:0. Голи у наших хлопців на рахунку Назаренко, Воробея, Калініченко та Бєліка.

Керманич українців задіяв у контрольному поєдинку після зборів команди практично всіх футболістів. Виключення склав динамівець Сергій Ребров. У нього невеличке ушкодження і вимушений кількаденний „відпочинок”.

Інші представники „Динамо” були серед найкращих. Перший тайм на полі провели Олександр Шовковський, Андрій Несмачний та Руслан Ротань, після перерви збірну посилив Олег Гусєв. Усі 90 хвилин на позиції центрального захисника відіграв Владислав Ващук.

Виходячи із співвідношення сил на футбольному полі, логічним виглядає підсумковий результат. Костариканці змогли провести лише кілька небезпечних атак, а в цілому тотальна перевага була на боці українців. Розпочавши з впевненої перемоги, наша збірна відправляється на заключний тренувальний збір до Швейцарії, в рамках якого заплановані три контрольних зустрічі. А найважчі та найцікавіші випробування розпочнуться в середині наступного місяця: 14-го червня збірна України матчем з Іспанією дебютує на Кубку світу!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер