Розгромна перемога «Шерифа»

Розгромна перемога «Шерифа»

Останній перед візитом до Києва матч у рамках національного чемпіонату провів «Шериф». Команда Андрія Сосницького на виїзді легко переграла аутсайдера – «Гагаузію».

У першому таймі тираспольці втілили свою перевагу лише в один м'яч – Волков вдало замкнув на дальній стійці навіс Баліми від правої бровки. Після перерви господарі вимушені були розкриватися, чим вдало скористалися футболісти «Шерифа». Впродовж п'яти хвилин гостям вдалося довести рахунок до великого – Єрохін, зріст якого складає 195 см, головою замкнув навіс Георгієва з кутового, а Франса влучним ударом завершив комбінацію за участю Баліми та Єрохіна. Остаточний рахунок у матчі встановив Гаурач, який вийшов на заміну і якому м'яч під удар викотив ще один «джокер» Дьєду.

Таким чином, після двох поспіль нічиїх у чемпіонаті «Шериф» нарешті здобув перемогу. На даний момент тираспольці за втраченими очками посідають третє місце в таблиці.

«Гагаузія» «Шериф» 0:4 (0:1).

«Шериф»:
Стажила, Волков (Дьєду, 70), Георгієв, Франса (Гаурач, 63), Єрохін (Ніколич, 65), Балима, Руамба (Фред, 79), Ходерян, Самарджич, Надсон, Бранкович.

Голи:
Волков (20), Єрохін (55), Франса (59), Гаурач (82).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер