Розминка бомбардирів

Розминка бомбардирів

У передостанній день перебування на тренувальному зборі в Швейцарії футболісти „Динамо” провели два товариських матчі. Резонно, що на цьому етапі підготовки кияни обирають суперниками не найсильніші команди.

У першому поєдинку підопічним Дем”яненко протистояв місцевий „Ньон”, який був розгромлений 6:0. Голи на рахунку Діого Рінкона, Клебера (дубль), Родріго (пен), Корреа та Шацьких. „Динамо виступало у такому складі: Рибка (Луценко, 46), Родольфо, Родріго, Єщенко (Аладашвілі, 65), Ель Каддурі, Корреа, Юссуф, Белькевич, Діого Рінкон (Леонардо, 65), Клебер (Главіна, 65) Шацьких.

У другому матчі середи проти киян вийшов один з любительських колективів. Розповідати по перипетії матчу, який закінчився з рахунком 17:0 не має особливого сенсу. Зазначимо лише склад, в якому наші футболісти провели матч: Рева, Саблич, Мандзюк, Маркович, Імедашвілі, Нінкович, Пеєв, Леонардо, Чернат, Верпаковскіс, Марцваладзе. На заміну виходили Аладашвілі, Главіна та Петкович.

Сьогодні динамівці повертаються до Києва, де продовжать підготовку до нового сезону. Наступний збір команда проведе в Австрії, з 3-го по 15-те липня.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер