Різноманітний четвертий тренувальний день

Різноманітний четвертий тренувальний день

Австрійська спека, яка два дні супроводжувала нашу команду по дорозі на тренування, під час роботи й по дорозі назад до готелю, відступила. Нехай і ненадовго, але під час вечірнього заняття небо було затягнуте сірими хмарами, що загрожували в будь-яку хвилину вибухнути зливою. На щастя, дощ пішов лише пізно вночі, але ані готелю, ані тренувального поля, де працюють «біло-сині», грозові хмари так і не дісталися.

Відпрацювали «на ура»!

Найчастіше, вечірні тренування «Динамо» не залишаються без уваги місцевих мешканців. Переважно це школярі, які приїжджають сюди на своїх велосипедах та ганяють м'яча на асфальтованому майданчику в кількох метрах від тренувального поля «біло-синіх». Як вдалося дізнатися кореспонденту офіційного сайту, практично всі ці діти та їхні сім'ї – емігранти з балканського півострова. Один із хлопців, щоб наголосити на своъй етнічній приналежності, прибув на тренування «Динамо» в червоно-білій футболці збірної Сербії та динамівських шортах із 36-м номером, який ще минулого сезону належав сербу Мілошу Нінковичу.

У цей же час на полі проходило кругове тренування (швидкісно-силове на витривалість), яке включає в себе сім вправ, що виконуються футболістами по колу. До речі, в кожній із вправ були свої рекордсмени, а всі хлопці, незважаючи на втому, що накопичилася, відпрацювали «на ура»!

Після тренування поспішати нема куди

Ще одним елементом тренування була гра на великі й маленькі ворота на половину поля. Атакуюча команда мала забити у стандартні ворота, які захищалися Ковалем, у той час як метою тих, хто захищався, було вивести м'яча з оборони та спрямувати його в маленькі ворота, розташовані по кутах ігрової зони.

На іншій половині відбулася справжня дуель голкіперів «Динамо» в серії пенальті. Шовковському протистояв Бущан, а в якості рефері цього поєдинку виступав Михайло Михайлов. Після напруженої боротьби молодість узяла гору над досвідом із рахунком 3:2. А сам Бущан просто сяяв від радості.

Завершивши роботу, деякі футболісти виявили бажання сходити на річку, розташовану буквально через дорогу. Олег Блохін заперечувати не став, кивнувши головою та сказавши, що після тренування поспішати команді нема куди. У готелі на команду вже чекав Дуду.

Гравці збірних на підході

Рано вранці з Києва до Австрії вилетіли й українські збірники разом із помічником Олега Блохіна Андрієм Балем. О 10:45 за київським часом адміністратор «Динамо» Олександр Чубаров поїхав до аеропорту зустрічати новоприбулих, у той час як інша частина делегації в повному складі вирушила на ранкове тренування.

Від нічного дощу не залишилося й сліду, тому «біло-синім», як і в попередні дні, довелося тренуватися під спекотним сонцем. Розім'явшись та пробігшись разом із усіма, іншу частину заняття Дуду працював індивідуально з Віталієм Кулибою. Левова частка тренування була присвячена роботі з м'ячем. Футболісти спочатку відбирали м'яча у п'ятірках, потім відточували майстерність подач із флангів та удари по воротах, а також відбулася двосторонка 8х8 на півполя між «білими» та «зеленими». У ролі нейтрального гравця, який підтримував атакуючу команду, виступав Сергій Ребров. Тут добре проявив себе нападник «зелених» Марко Рубен, забивши у ворота суперника двічі.

Увечері, традиційно, заплановане ще одне тренування, в якому візьмуть участь і гравці збірних.

Завтра, 20 червня, команда проведе свій перший товариський матч проти тбіліського «Динамо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер