Ребров і Гавранчіч про матч із «Сараєво»

Ребров і Гавранчіч про матч із «Сараєво»

По завершенні матчу «Сараєво» - «Динамо» гравці киян Горан Гавранчіч і Сергій Ребров відповіли на запитання кореспондента www.fcdynamo.kiev.ua

Горан Гавранчіч, захисник «Динамо»:
- Гра в парі з Діакате дещо відрізняється від манери дій із іншими центральними захисниками «Динамо». Але це не головне. Важливо, що ми перемогли і в хорошому настрої повертаємось до Києва. Попереду матч-відповідь, у якому ми не маємо права розслаблятись і зобов’язані знову перемагати.

- Наскільки для вас було принципово приїхати до Боснії?
- Звичайно, краще було б з'їздити до Белграду. Але вибирати у такому випадку не доводиться. Самі розумієте, що стосунки між сербами та боснійцями не налагодились. І навряд чи колись налагодяться. Ви самі бачили кладовище неподалік від стадіону. Деякі речі забути дуже важко, інколи – неможливо. На цьому стадіоні я вже грав у складі збірної. Тоді обстановка навколо матчу була набагато гіршою. Можна сказати, сьогодні матч пройшов у спокійній атмосфері. 

 
                                                          * * *
Сергій Ребров, капітан, півзахисник «Динамо»:
- Якщо ми виграли, створивши при цьому немало гольових моментів, значить гра вдалась. Але потрібно було забивати більше, для цього в обох таймах випадали гарні можливості. Але такий футбол. «Сараєво» показало хорошу гру і довело, що заслужено пройшло до третього кваліфікаційного раунду.

- Гравці «Сараєво» сказали, що вони зіграли на максимумі можливостей. Динамівці теж показали максимум?
- Думаю, ні. Довести це ми повинні у матчі-відповіді. У нас хромає реалізація моментів. Як мінімум три м’ячі ми зобов’язані були забивати. Важливо, що сьогодні не пропустили. В останніх іграх у цьому полягала наша проблема.

- Порівняйте гру «Сараєво» та запорізького «Металурга».
- Команди грають у різних турнірах. «Металург» двічі щороку грає проти «Динамо», а «Сараєво» це робило вперше. Видно, що боснійці нас побоювались і практично весь матч командою захищались.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер