Ребров став свідком дубля Ібрагімовіча

Ребров став свідком дубля Ібрагімовіча

Ця перемога стала для столичного гранда першою у французькій Лізі 1. До цього всі три матчі закінчувалися нічиїми, дві останні з яких із безрадісними нулями на табло.

Отримавши неабияку порцію критики, парижани були налаштовані рішуче, свідченням чого став гол, забитий новачком команди Златаном Ібрагімовичем (гольовий пас Максвелл) уже на 20-й секунді гри. Господарі швидко отямилися, зрівнявши рахунок через 12 хвилин, але шведський форвард (на фото), який обійшовся влітку ПСЖ у 20 мільйонів євро, відзначився знову на 21-й хвилині, перекинувши шкіряну сферу над Мікаелем Ландро.

До кінця матчу рахунок так і не змінився, а після гри головний тренер парижан Карло Анчелотті виспівував оди подяки своєму топ бомбардиру, який поки забив усі чотири голи ПСЖ у поточному чемпіонаті.
«Ми провели хороший матч, відмінно організували гру в обороні, а попереду грав зірковий Ібрагімович. Для «Парі Сен-Жермен» це дуже важлива перемога, адже ми перемогли сильну команду на її полі. Звичайно, у другому таймі нам довелося складніше, але добре, що Сахо та Алекс упевнено грали на «другому поверсі». Не думаю, що ця перемога вирішить усі наші проблеми, але головне, що хлопці відчули впевненість у собі. Ми показали, що у нас є великий потенціал», - сказав Анчелотті.

Після чотирьох турів ПСЖ посідає дев'яте місце у французькому чемпіонаті й у наступному п'ятому турі (останньому до гри з «Динамо») прийматиме в п'ятницю 14 вересня на своїй арені "Парк де Пренс» «Тулузу», що
йде п'ятою.

Склад ПСЖ (по позиціях справа наліво) був таким:

Сірігу
Алекс, Максвелл, Сахо, Жале Мота, Вератті (Рабіот, 72), Матуїді, Менез (Гамейро, 81) Пасторе (Нене, 66), Ібрагімовіч.

Олег Задерновський

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер