Ребров у НАУ – це круто!

Ребров у НАУ – це круто!

Зрозуміти емоції, які захлеснули його, просто, адже вперше за часів проведення проекту StudBattle (http://studbattle.fcdynamo.kiev.ua) студенти дали справжній бій екс-зіркам «Динамо», у складі яких глядачі, які зібралися 16 травня у спорткомплексі НАУ, побачили Віталія Реву, Владислава Ващука, Сергія Федорова, Василя Кардаша, Андрія Гусіна та Сергія Реброва.

Перед початком зустрічі відомі футболісти, які виграли на всіх 38 золотих медалей чемпіонів України (!), подарували всім бажаючим свою увагу, фото та автографи. А потім відбувся справжній бій.

Гра завершилася з рахунком 7:5 на користь «біло-синіх», і, за визнанням студентського видання НАУ, принесла всім учасникам та глядачам задоволення на всі 100! Цікаво, що гру своєю увагою вшанували й кілька завзятих фанаток-викладачів.

Цікаво, що на 17 травня всі промо-відео ВНЗ зібрали на http://www.youtube.com/user/studbattle 52,560 переглядів! Загалом же на сайті проголосували 11,813 студентів, а активність в соціальних мережах зібрали 6,456 осіб.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер