Рекордна домашня перемога

Рекордна домашня перемога

Якщо поглянути на статистику, перемога «Динамо» над «Зорею» була цілком очікуваною. Дивіться самі – до вчорашнього матчу «біло-сині» перемагали луганчан у 10-ти матчах поспіль, всі домашні поєдинки (а їх було десять) незмінно завершувалися фіаско гостей, а з 20-ти зіграних матчів суперників у шістьох було зафіксовано великий рахунок на користь «Динамо».

Обірвалася «суха» серія «Динамо» в домашніх матчах з «Зорею». 900 хвилин динамівці зберігали свої ворота «на замку». Захисник Максим Білий, який розпечатав ворота на 89-й хвилині, забив перший гол «Зорі» в Києві із сезону 1992 роки! До речі, це новий рекорд чемпіонатів України – попереднє досягнення «Кривбасу» (в матчах із запорізьким «Металургом») було перевершене на 62 хвилини.

Два забиті м’ячі мали ювілейний підтекст. Так, Андрій Ярмоленко провів 50-й м’яч «Динамо» в матчах із «Зорею», а Артем Мілевський – 30-й у домашніх матчах із луганчанами. У тренерській дуелі Анатолій Чанцев знову зазнав фіаско – в усіх чотирьох зустрічах гору бере Юрій Сьомін.

«Біло-синім» вдалося продовжити свою безпрограшну серію в рідних стінах до 15-ти матчів. А перемога над «Зорею» стала для «Динамо» 90-ю, здобутою в рідних стінах з великим рахунком – це рекорд чемпіонатів.

У звітному поєдинку були і свої дебютанти. Так, для півзахисника Сергія Рибалки це був дебют в елітному дивізіоні чемпіонату України, а бразилець Дуду забив свій перші м’яч у національній першості (вже в другій грі за «Динамо»).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер