Рекордна вольова перемога в гостях

Рекордна вольова перемога в гостях

Здолавши в непростому виїзному матчі «Ворсклу», «Динамо» виграло в Полтаві вперше із сезону 2007/2008. Нагадаємо, що після цього підопічні Миколи Павлова двічі грали внічию з «біло-синіми» (2:2 у сезоні 2008/2009 та 1:1 у 2009/2010) та одного разу виграли (3:1 у сезоні 2010/2011).

Пропустивши першими, динамівці в результаті змогли забити два м'ячі, завдяки яким здобули рекордну тридцяту вольову перемогу в гостьових матчах чемпіонатів України. Зазначимо, що в нинішньому сезоні «Динамо» провело на виїзді шість матчів, лише в одному втративши очки – в четвертому турі «біло-сині» зіграли внічию в Донецьку з місцевим «Металургом».

У воротах «Ворскли» відзначилися два найкращі бомбардири нашої команди в нинішньому сезоні. Ідейє забив свій шостий м'яч у чемпіонаті, а Ярмоленко – сьомий. Попереду Андрія лише нападник «Волині» Майкон, у якого в активі 10 голів. Принісши своїм влучним ударом перемогу «Динамо», Ярмоленко вийшов в одноосібні лідери за кількістю переможних м'ячів – тепер в активі динамівця їх чотири.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер