«Ренн» вдев’ятьох обіграв ПСЖ…

«Ренн» вдев’ятьох обіграв ПСЖ…

У другому матчі поспіль без шведа парижани зазнали поразки, цього разу в 13-му турі французької Ліги 1 від «Ренна» - 1:2 (епізод матчу на фото).

У грі перед матчем 5 туру групового раунду Ліги чемпіонів у Києві команда Карло Анчелотті пропустила вже в дебюті гострий випад гостей, завершений на 13-й хвилині точним ударом Алессандріні. Після цієї події в матчі розвивалися драматично і стрімко. На 21-й хвилині Нене, який відновився, рахунок зрівняв, а ще 240 секунд потому гості залишилися в меншості, після того як з поля за грубу гру був вилучений воротар «Ренна» Бенуа Костіль. Візитери, тим не менш, не розгубилися і на 34-й хвилині знову вийшли вперед після голу у виконанні Жюльєна Фере.

На початку другого таймі становище «Ренна» ще більше погіршилося внаслідок вилучення на 51-й хвилині півзахисника Жана Макуна. Анчелотті незабаром випустив ще одного форварда Кевіна Гамейро, але без Ібрагімовича м'яч у сітку не йшов...

У підсумку, незважаючи на величезну перевагу у володінні м'ячем (71% на 29%), парижани, ослаблені, крім Ібрагімовича ще й відсутністю італійського опорника Марко Веретті, так і пішли з поля ні з чим.

Склад ПСЖ:

Сірігу, Сілва, Камара (Гамейро, 62), Алекс, Максвелл, Нене, Матуіді, Шантом (Рабіот, 45), Пасторе, Менез (Оаро, 38), Лавецці.

Наступний матч ПСЖ проведе 21 листопада о 21.45 в Києві на полі НСК «Олімпійський» у вирішальній сутичці за вихід з групи з нашим київським «Динамо». Цього разу з Ібрагімовичем в складі...

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер