Репетиція молодіжок

Репетиція молодіжок

Для молодіжної збірної, яку віднедавна очолює Сергій Ковалець, цей матч став контрольним перед виїздом на Кубок Співдружності, який стартує найближчої п'ятниці в Санкт-Петербурзі.

Для об'єднаної молодіжної команди Олександра Хацкевича та Валентина Белькевича ця гра також стала контрольною - вже в четвер команда візьме старт на Меморіалі Олега Макарова.

Окрім динамівських тренерів, адміністрації ДЮФШ, селекціонерів на матчі був присутній і президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Михайлович Суркіс.

Що стосується самої гри, то глядачі побачили два різних тайми. У першому беззастережною перевагою володіла молодіжна збірна України, забивши три м'ячі у ворота динамівців.

Другий тайм завершився на користь «біло-синіх», завдяки влучному удару Кузика. Динамівці могли обмежитися не лише одним голом. Два рази м'яч струсонув стійку воріт молодіжної збірної України, один раз у першому таймі та один раз після перерви.

Варто відзначити, що у складі команди Ковальця, мабуть, найбільш активним і небезпечним був динамівець Владислав Калитвинцев. Хоча він і не забив, але один із м'ячів молодіжної збірної України - майже повністю його заслуга. Після сольного проходу динамівського гравця збірної по правому флангу і паса на Мякушка останньому залишалося лише переграти віч-на-віч голкіпера.

Не менш ефективно діяли представники «Динамо» й у захисній лінії збірної України. У першому таймі у футболках збірної вийшли Трубочкін та Рижук, а в другому оборону тримали Іашвілі та Акубардія.

«Динамо» (мол.) - збірна України (U-21) - 1:3 (0:3)

«Динамо» мол. (1 тайм): Ткаченко (Бущан), Болденков, Сухомлинов, Нагорний, Васильєв, Цибульник, Савченко, Єфремов, Каверін, Панфілов, Маїк.

«Динамо»
мол. (2 тайм): Бущан (Вайло), Ковтун, Кузик, Бурда, Процишин, Тищенко, Лазарович, Харатін, Пограничний, Рогожкін, Вацеба.

Україна
мол. (1 тайм): Шевченко, Трубочкін, Приндета, Рижук, Насонов, Нойок, Бабенко, Калитвинцев, Караваєв, Мякушко, Іванко.

Україна
мол. (2 тайм): Гальчук, Акубардія, Іашвілі, Приндета, Третяк, Банада, Полярус, Іванко, Месхія, Филиппов, В.Коваль.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер