Друга перемога над «Левськи»

Друга перемога над «Левськи»

Друга команда «Динамо» під керівництвом Юрія Калитвинцева (Геннадій Литовченко на кілька днів приєднається до національної збірної України, яка 6 лютого проведе контрольний поєдинок проти збірної Кіпру, після чого повернеться до розташування команди. Та й відстань невелика - лише 20 кілометрів) провела перший контрольний поєдинок у рамках турніру шести команд, який проходить на Кіпрі.

Суперником киян став чемпіон Болгарії – софійський «Левскі». І болгари були розтрощені з рахунком 3:0. Дублем відзначився півзахисник Микола Морозюк, який останні півроку провів в оренді в дніпропетровському «Дніпрі». Спочатку він реалізував пенальті за порушення правил проти себе самого, а в другому таймі майстерно виконав штрафний удар.

Між голами Миколи також «автограф» у воротах «Левскі» залишив Андрій Ярмоленко, який завершив багатоходову комбінацію «Динамо».

Склад "Динамо-2": Бойко, Пінчук, Фартушняк, Бутенін, Хачеріді, Назарчук, Петров, Морозюк, Герасимюк, Зозуля, Ярмоленко. У 2-му таймі на заміну виходили: Єрьоменко, Коркішко, Дієго Суарес, Довгій, Шевчук, Усанов.

Голи: Морозюк (14, пен, 66), Ярмоленко (16).

На перегляді в команді знаходиться 22-річний захисник ризького "Сконто", який останнім часом грав за "Спартак" з Нальчика, Максим Усанов (дата народження - 5 березня 1985 року; зріст - 179 см, вага - 76 кг). В квітні у нього закінчується контракт із "Сконто", але з приводу підписання угоди з "Динамо" мова поки що не ведеться.

Наступним суперником «Динамо-2» стане румунський «Оцелул», який в останньому чемпіонаті своїми країни посів 5 місце. Матч пройде 5 лютого.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер