Решение КДК ФФУ по дисквалификации Йожефа Сабо

Решение КДК ФФУ по дисквалификации Йожефа Сабо

Учора відбулося засідання Контрольно дисциплінарного комітету ФФУ, де було розглянуто низку питань. Зокрема, розглядалося рішення Бюро ПФЛ України стосовно поведінки головного тренера Йожефа Сабо на матчі чергового туру чемпіонату України „Борисе" - „Динамо". Наводимо витяг з протоколу засідання Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ від 21.04.05 р.

Слухали:
І. Розгляд рішення прийнятого на засіданні Бюро ПФЛ України 19 квітня 2005 р. щодо недисциплінованої поведінки головного тренера ФК "Динамо" Сабо Й.Й. та адміністратора команди Кашпура В.М. 10.04.2005р. під час та після матчу 21-го туру чемпіонату між командами "Борисфен" - "Динамо".

Контрольно-дисциплінарний комітет

Вирішив:
Рішення змінити та викласти у наступній редакції:
"За некоректну поведінку, образливі вирази та неетичні випади головного тренера ФК "Динамо" Сабо Й.Й. та адміністратора команди Кашпура В.М. на адресу арбітра Сіренка В. 10.04.2005 р. під час та після матчу 21-го туру чемпіонату між командами "Борисфен" - "Динамо" і враховуючи повторність здійснення дисциплінарного проступку, за що до Сабо Й.Й. та Кашпура В.М. Бюро ПФЛ 26.10.2004р. застосувати дисциплінарні санкції:

1. Відсторонити головного тренера ФК "Динамо" Сабо Й.Й. від виконання службових обов'язків (контактування з командою до та під час матчу, перебування в технічному майданчику, тунелі, ігровій зоні, роздягальні) на 2 матчі (відповідно гл.ІІІ ст.9 пп.3,7; гл. ІV ст. 18 пп. 1.3, 1.4, 2.5 Дисциплінарних правил ФФУ).

2. Відсторонити адміністратора ФК "Динамо" Кашпура В.М. від виконання службових обов'язків (контактування з командою до та під час матчу, перебування в технічному майданчику, тунелі, ігровій зоні, роздягальні) на 5 матчів (відповідно гл.ІІІ ст.9 пп.3,7; гл. ІV ст. 18 пп. 1.3, 1.4, 2.5 Дисциплінарних правил ФФУ).

3. ФК "Динамо" перерахувати на п/р ПФЛ грошовий обов'язковий внесок у сумі 6000 у.о. у гривневому еквіваленті (відповідно гл.ІІІ ст.9 пп.3,7; гл. ІV ст. 16 п. 1.6, ст. 17 п. 6 Дисциплінарних правил ФФУ).

4. Комітету арбітрів ФФУ звернути увагу на те, що арбітр Сіренко В. не відмітив в рапорті арбітра факт образливих виразів на свою адресу з боку головного тренера ФК "Динамо" Сабо Й.Й. та адміністратора команди Кашпура В.М.

5. Комітету арбітрів ФФУ звернути увагу на бездіяльність четвертого арбітра Грисьо Ю. в ситуації з поведінкою Сабо Й.Й.

6. Інспекторському комітету ФФУ звернути увагу на те, що делегат ФФУ Ступар М. не відмітив в рапорті делегата факт образливих виразів на адресу арбітра з боку Сабо Й.Й. і виставив необґрунтовано високу оцінку (8,4) четвертому арбітру."

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер