Реванш за перше коло

Реванш за перше коло

Справжньою окрасою футбольного уїк-енду став поєдинок у Харкові, де місцевий „Металіст” приймав столичне „Динамо”. У першому колі підопічні Мирона Маркевича створили маленьке диво, відібравши у набравшої ходу команди Анатолія Дем”яненко два очки. Зараз, коли чемпіонат вийшов на фінішну пряму, харків”яни мають усі шанси поборотися на путівку до Кубку УЄФА.

Тисячі вболівальників на стадіоні „Металіст” створили справжню футбольну атмосферу. Цікавим був і футбол – швидкий, силовий, комбінаційний, з великою кількістю небезпечних моментів біля воріт обох команд. З різних причин у стартовому складі динамівців не вийшли лідери – Олег Гусєв, Сергій Федоров, Діого Рінкон, Руслан Ротань. Можливо, саме їх відсутність позначилась на якості гри у першому таймі. У ньому, завдяки точному удару Фоміна, перемогли харків”яни – 1:0!

Другу половину зустрічі команди провели в неповних складах – за обопільну грубість арбітр вилучив Клебера и Ганчаржика. Як не дивно, залишившись без головного голеадора гості заграли в нападі ще гостріше. Лідерство в атаці взяв на себе Артем Милевський, який на початку тайму завершив сольний прохід відмінним ударом з лінії штрафної у дальній кут, а згодом допоміг Андрію Єщенко провести переможний м”яч. Наприкінці зустрічі гравці „Динамо” могло щонайменше тричі відзначитись, але фортуна повернулася обличчям до харків”ян та їх кіпера Горяїнова.

Перемігши „Металіст” 2:1, команда Дем”яненко продовжує лідирувати, випереджаючи „Шахтар” на три очки.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер