Резо Чохонелідзе святкує День народження

Резо Чохонелідзе святкує День народження

Сьогодні, 21 грудня, свій день народження відзначає генеральний директор «Динамо» Резо Чохонелідзе.

Резо - висококваліфікований футбольний топ-менеджер, який досяг професійних висот. Він присвятив усе своє життя футболу, і як професійний гравець, і як функціонер. І ось уже більше 14-ти років віддає свої знання, талант і досвід на благо розвитку київського «Динамо».

Він як ніхто інший, знає все про життя всіх динамівських команд - від академічних груп до основної, всі їхні проблеми, настрій, адже присутній майже на усіх поєдинках клубних команд у якості спостерігача.

У клубі його знають як шляхетну, розсудливу і толерантну людину, його люблять і поважають співробітники та футболісти за доброту, уважне ставлення до кожного та слова підтримки, коли вони так необхідні. Резо Чохонелідзе цінують за професіоналізм та прагнення до досконалості як у футболі, так і у повсякденному житті.

Від колективу ФК «Динамо» Київ щиро бажаємо імениннику міцного здоров’я, щастя, невичерпного оптимізму, життєвої енергії, наснаги, сімейного тепла, затишку, здійснення мрій та нових перемог і трофеїв улюбленого «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер