Резо Чохонелідзе - 70. Вітаємо!

Резо Чохонелідзе - 70. Вітаємо!

Вельмишановний Резо! 

У день Вашого 70-річчя прийміть від усіх динамівців і від мене особисто найщиріші вітання та найкращі побажання!

Вас знають як шляхетну, розсудливу і толерантну людину, висококваліфікованого футбольного топ-менеджера, який досяг професійних висот.

Ви присвятили все своє життя футболу, і як професійний гравець, і як функціонер. І ось уже більше десяти років віддаєте свої знання, талант і досвід на благо розвитку київського "Динамо".

Як ніхто інший, Ви знаєте все про життя всіх наших команд - від академічних груп до основної, всі їхні проблеми, настрій. Вас люблять і поважають усі наші футболісти, у Вас є підхід до кожного, Ви завжди вміло мотивуєте гравців, як напередодні важливих матчів, так і в непрості періоди їхньої кар'єри.

Навряд чи за весь час, що ви працюєте в нашому клубі, знайдеться бодай один матч будь-якої клубної команди, на якому Ви б не були присутні в якості уважного спостерігача. Відоме також Ваше вміння розгледіти перспективу і талант молодого гравця. 

Поза всяким сумнівом, в успіхах нашого клубу, що мали місце за останнє десятиліття, є і ваш внесок. За той час, що Ви працюєте в нашому клубі, "Динамо" тричі ставало чемпіоном, двічі вигравало Кубок України, чотири рази - Суперкубок, а також виступало в півфіналі Кубка УЄФА.

Цього святкового дня бажаємо Вам міцного здоров'я, чудового настрою, довгих років щасливого і змістовного життя! Нехай Ваша життєва енергія ніколи не вичерпується!

Президент ФК "Динамо" Київ
Ігор Суркіс

 

 

 

БІЛЬШЕ ФОТО

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер