Резо ЧОХОНЕЛІДЗЕ: «Бордо» - це сильний суперник з великими традиціями європейського футболу»

Резо ЧОХОНЕЛІДЗЕ: «Бордо» - це сильний суперник з великими традиціями європейського футболу»

- Нинішньому «Динамо» до снаги пройти «Бордо», чи киянам ще треба змінюватися, посилюватися?

- Гра, яку показувало «Динамо» наприкінці осінньої частини сезону, вже під час роботи Олега Володимировича Блохіна, поступово покращилася. Я думаю, що «Динамо» не повинне боятися грати із сильними командами. Тому що наш клуб має великі традиції, є одним з найкращих клубів Європи. І сьогодні під час жеребкування, назву «Динамо» (Київ) озвучували з великою повагою. До імені «Динамо» в Європі ставляться дуже бережно.

- Потенційними суперниками киян були також англійські клуби «Челсі» та «Ліверпуль». Наскільки Вам стало спокійніше, коли стало зрозуміло, що вони не дістануться «Динамо» в 1/16 фіналу?

- Так, ці команди представляють еліту європейського футболу. Як було сказано під час жеребкування, на сьогоднішній день рівень Ліги Європи і Ліги Чемпіонів поступово вирівнюється.

- Ви вже заглядали в наступну стадію? В 1/8 фіналу «Байєр» або «Бенфіка» чекають на зустріч із переможцем нашої пари.

- Так, ці команди також є одними з найкращих команд Європи. Леверкузенський «Байєр» представляє величезну силу в чемпіонаті Німеччини, поставляє футболістів для збірної Німеччини. Те ж можна сказати і про «Бенфіку» в Португалії. Цю команду також всі добре знають.

www.championat.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер