Резо Чохонелідзе: «Потрібна висока концентрація у двох матчах із «Гентом»

Резо Чохонелідзе: «Потрібна висока концентрація у двох матчах із «Гентом»

На церемонії жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, яка проходила у швейцарському Ньоні, «Динамо» представляв Резо Чохонелідзе. Після офіційної церемонії генеральний директор клубу поділився своєю думкою щодо результатів жеребу та суперника «Динамо» – бельгійського «Гента».

- Як тільки було оголошено про те, що наші команди зустрінуться між собою, почув немало компліментів на адресу «Динамо» від своїх друзів, - почав розмову Чохонелідзе.

- Чи були небажані суперники на цьому етапі турніру? Можливо, перед вашим від’їздом до Ньону президент клубу Ігор Суркіс висловлював якісь побажання…

- З Ігорем Михайловичем я не розмовляв із цього приводу. Що стосується можливих суперників, то не можна їх поділяти на бажаних і небажаних. Можна сказати, усі вони були небажаними. Достатньо згадати швейцарський «Тун»… Тому до будь-якого суперника, у тому числі бельгійського «Гента», необхідно поставитись з усією відповідальністю та підготуватися до серйозних поєдинків.

- Чи має якесь значення той факт, що наша команда грає перший матч удома?

- Гадаю, це не має особливого значення. Незалежно від того, де буде проходити перший матч, потрібна висока концентрація у двох поєдинках із «Гентом».

- Чи була у вас уже розмова з представниками «Гента» з приводу майбутнього протистояння?

- Так, ми вже розмовляли, в основному обговорювали організаційні питання. Бельгійців цікавило практично все – місткість нашого стадіону, розміщення в готелі, транспорт із аеропорту і так далі. Я, у свою чергу, також отримав чимало корисної інформації.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер