Резо Чохонелідзе: «Попереду повторна гра»

Резо Чохонелідзе: «Попереду повторна гра»

У тривалому виступі «Динамо» в єврокубках в нинішньому сезоні чимала заслуга Резо Чохонелідзе. По закінченню гри з «Парі Сен-Жермен» генеральний директор клубу зайшов до команди до роздягальні, після чого відповів на питання журналістів. Як завжди, Резо був дипломатичний і коректний.

- Ми зіграли добре. На цьому наше протистояння не закінчується – попереду повторна гра. Багато наших футболістів виступали за свої національні збірні, вони повернулися втомленими. Плюс, Кравець і Михалик отримали травми, зовсім нещодавно одужали Саблич, Юссуф і Бангура.

- Результатом 0:0 залишилися задоволені?

- Точну відповідь на це питання зможу дати 16-го квітня. Сьогодні хлопці добре попрацювали. «ПСЖ» сильний технічно і тактично. Можливо, як у нас, так і в них хтось відновиться до повторної гри. На нас чекає цікава зустріч у Києві.

- Що вам не сподобалося в Парижі?

- Тут стадіон більший, ніж у Києві. Доведеться попросити наших уболівальників, щоб ще краще підтримували нас.

- У перерві Юрій Сьомін критикував гравців. Кого саме?

- Наш головний тренер ніколи не критикує і не кричить. Навпаки, він дає напрям роботи футболістам. У другому таймі гра була більш творчою. Це була ідея Сьоміна. В нас чудовий тренер, який має великий досвід. Поки все добре.

- Запах українського дербі вже відчувається?

- Ні. Зараз на нас чекає важлива гра з «Чорноморцем», тільки після неї будемо думати про «ПСЖ».

- Відрив від «Металіста» досяг 14 очок. Чи не варто зосередитися на Кубку УЄФА?

- Великий відрив – ще не перемога. Ззаду тиснуть команди з хорошою грою, які при збігу обставин можуть досягти поставленої мети.

- Що буде визначальним для перемоги над «ПСЖ»?

- Це краще запитати в нашого головного тренера. В моїй компетенції інші питання.

- «ПСЖ» у грі з «Динамо» показав свій максимум?

- Це заслуга «Динамо», яке не дало супернику продемонструвати свій найкращий футбол. Французька команда дуже цікава і хороша, її очолює сильний тренер. «ПСЖ» постійно підвищує свій клас і збирається в новому сезоні знову брати участь у Лізі чемпіонів.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Парижу

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер