Результативна серія Верпаковськиса продовжується

Результативна серія Верпаковськиса продовжується

У середу в Європі відбулась серія товариських матчів національних збірних. У цих поєдинках взяли участь 13 київських динамівців.

Україна
Національна збірна України у невиразному матчі в Македонії поступилась 0:1. Весь матч на полі провів голкіпер Олександр Шовковський (пропустив гол після удару з близької відстані). Перший тайм відіграв Олег Гусєв, а по перерві його було замінено на Сергія Реброва.

Віталій Рева залишився у запасі, а Андрій Гусин зазнав травму на передматчевому тренуванні.

З аналогійним результатом повернулася з Македонії наша “молодіжка”. На полі у Скоп’є вийшли троє динамівців – Олександр Яценко та Артем Милевський відіграли по 90 хвилин, а Андрія Оберемко залишив поле на 76-й хвилині.

Латвія
Латиші у гостях обіграли міцну збірну Словенії. Єдиний м”яч на 36-й хвилині на свій рахунок записав динамівець Марис Верпаковськис – після флангового прострілу форвард з близької відстані не залишив шансів воротарю. Зазначимо, що Марис відзначається вже у третьому матчі поспіль (до цього він поразив ворота “Ворскли” та донецького “Металургу”). На 76-й хвилині Верпаковськиса було замінено на Римкуса.

Хорватія
У цікавому матчі учасник фінальної частини Євро-2004 збірна Хорватії зіграла внічию з турками – 2:2. Півоборонець “Динамо” Йєрко Лєко провів увесь другий тайм, замінивши у перерві Івіцу Морнара.

Болгарія
У результативній нічиї болгар та росіян (2:2) по дублю на свій рахунок записали Димиттар Бербатов та Дмитро Сичов. Георгія Пеєва на 62-й хвилині було замінено на Янчева.

Румунія
Завдяки влучним ударам своїх “зірок” Кристіана Ківу та Данієля Панку румуни обіграли непередбачуваних шотландців 2:1. Флорин Чернат провів на полі 60 хвилин, після чого був замінений на Шоаву.

Сербія та Чорногорія
Балканці доволі несподівано поступилися вдома норвежцям 0:1. Горан Гавранчич відіграв усі 90 хвилин.

Білорусь
Збірна Білорусі святкувала перемогу над ослабленим московським “Локомотивом” – 3:1. У стартовому складі переможців вийшли Александр Хацкевич та Валентин Белькевич. Обох було замінено на 53-й хвилині.

Грузія
У товариському матчі грузин з молодіжною збірною Німеччини було зафіксовано нічию 2:2. Динамівський новачок Александр Амісулашвілі відіграв весь матч.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер