Результативний старт

Результативний старт

У першому матчі 13-го чемпіонату України київські динамівців на своєму полі невимушено переграли з рахунком 5:1 луцьку “Волинь”. Команду Віталія Кварцяного у минулому сезоні по праву охрестили “грозою авторитетів”, але внутрішні проблеми не могли не позначитися на якості гри на старті нового чемпіонату.

Уже на десятій хвилині гості залишились удесятьох: за друге попередження з поля було вилучено Сіанкама. І же після першого голу, коли Хацкевич майстерно скористався пасом Шацьких і з близької відстані розстріляв Гуменюка, остаточний результат зустрічі сумнівів не викликав. На останній хвилині першого тайму Белькевич майстерним ударом зі штрафного збільшив перевагу киян.

У другій половині зустрічі господарі грали більш розкуто, що призвело ще більшими неприємностями у воріт лучан. На 57-й хвилині Несмачний, після чудового пасу Белькевича, довів рахунок до розгромного. А через хвилину непорозуміння у рядах динамівської оборони призвела до автоголу Гавранчича, який зрізав м’яч у ворота Реви після прострілу Панаса.

Наприкінці поєдинку волиняни зовсім зупинилися, а кияни, зусиллями невгамовних Шацьких та Белькевича, встановили остаточний рахунок – 5:1.

На 62-й хвилині у складі динамівців дебютував Олег Гусєв. Молодий півоборонець вийшов на поле замість Ринкона, кілька разів турбував Гуменюка ударами здалеку і залишив приємне враження у численних фахівців та вболівальників.

Фінальний свисток одеського рефері Євгена Абросимова сповістив про початок третього тайму. Віталій Рева подарував динамівським уболівальникам футболку під 12 номером. Відтепер він належатиме “біло-блакитному” фан-руху. Сам Віталій виступатиме під 21 номером.

Не залишились без подарунків і динамівці. За версією газети “Команда” Валентин Белькевич визнаний найкращим футболістом та півоборнцем 13-го чемпіонату, Максим Шацьких випередив конкурентів за системою “гол+пас”, а Діого Ринкон не мав рівних серед новачків вітчизняних клубів. Усі вони отримали пам’ятні кубки від журналістів видання.

Завтра на переможців очікує день відпочинку, а вже у понеділок розпочнеться підготовка до зустрічі з одеським “Чорноморцем”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер