Визначено переможця конкурсу «Я вболіваю за «Динамо»

Визначено переможця конкурсу «Я вболіваю за «Динамо»

Відповідно до правил, його учасникам потрібно було підготувати малюнок на підтримку київського «Динамо» у рік його 85-річчя.

На адресу фан-клубу надійшло 630 малюнків з усіх куточків України, в тому числі від юних вболівальників «Динамо» зі Львова, Одеси, Донецька, Харкова, а також п’яти закордонних країн – Росії, Білорусі, Ізраїлю, США та Китаю. Це зробило конкурс не лише українським, а міжнародним. Наймолодшому конкурсанту виповнилося 6 років, а найстаршому – 14.

На підбиття підсумків конкурсу та визначення переможців діти прийшли разом із батьками, друзями, родичами, повністю заповнивши конференц-залу стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

Програма заходу включала розіграш різних призів в інтерактивних вікторинах від ведучого Олександра Липенка, перегляд короткого фільму, присвяченого 85-річчю клубу, а також музичний виступ 11-річної Юлії Белецької, однієї з фіналісток конкурсу, яка виконала на скрипці неофіційний гімн Києва, пісню «Києве мій».

Журі конкурсу, членами якого були легенда «Динамо» Володимир Мунтян, віце-президент клубу Олексій Семененко, президент Фан-клубу Сергій Михайленко та працівники Фан-клубу київського «Динамо», прийняло рішення визнати переможцями одразу дві роботи:

- малюнок Діани Ляш, учениці 7-б класу спеціалізованої школи №250 (в якості призу вона отримала м’яч із автографами футболістів київського «Динамо»)

- малюнок Анатолія Погорілого, 14-річного учасника Народного художнього колективу студії образотворчого мистецтва «Юний художник» (отримав комплект ігрової форми «Динамо»).

Із конференц-зали ніхто не пішов із порожніми руками – всі учасники конкурсу отримали останні номери журналу «Динамо Київ» та по два квитки на гала-матч ветеранів київського «Динамо» й московського «Спартака».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер