«Ріу Аве» в Києві: готель, прес-конференція, тренування

«Ріу Аве» в Києві: готель, прес-конференція, тренування

Вийшовши з літака, футболісти та тренери, прямо скажемо, були не в захваті від мінусової температури, якою зустріів гостей Київ.

Пройшовши без проблем усі формальності в аеропорту «Жуляни», португальці перейшли до автобусу, який доставив їх до п'ятизіркового готелю Radisson Blue на Подолі.

Після нетривалого відпочинку команда вирушила на НСК «Олімпійський», де провела тренування, відкрите для журналістів на перші 15 хвилин. До цього на запитання на регламентній прес-конференції відповіли головний тренер «великої річки» Педру Мартинш та півзахисник Луїс Густаво.

Наставник «Ріу Аве» одразу же запевнив, що його підопічні рішучим чином налаштовуються на протистояння з «біло-синіми»: «Ми зробили висновки з поразки в першій грі. Та команда, яка грала в Португалії й буде грати завтра, разюче відрізняються. Ми хочемо взяти у киян реванш. Мої гравці дуже мотивовані й зроблять усе, щоб завтра здобути очки».

Керманич гостей при цьому віддав належне й нашій команді: «Динамо» – це великий клуб із багатою історією, за який грають чимало футболістів із досвідом виступів у Лізі чемпіонів та Лізі Європи. Ми же хочемо показати в матчі з ними хороший футбол та порадувати своїх уболівальників».

Луїс Густаво, у свою чергу, також підтвердив, що команда готується до серйозного протистояння: «Ми готові показати максимум того, на що здатні. Будемо грати за честь нашого клубу. Звичайно, погодні умови складні, але ми врахували й цей фактор».

Потім гості провели тренувальне заняття, після чого повернулися до готелю, що став для них на два дні резиденцією.

* фото А.Куцан

Олег Задерновський

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер