Ризикувати здоров'ям Хачеріді ніхто не буде

Ризикувати здоров'ям Хачеріді ніхто не буде

Коли ж він знову повернеться до ігрового ритму, розповів головний тренер «біло-синіх» Сергій Ребров:

- Євген пропустив дуже тривалий період. Причому, тривалий час він узагалі був захищений від будь-яких тренувань, від будь-якої роботи. Звичайно, після цього набрати втрачені кондиції дуже складно. Особливо для футболіста його амплуа: вважаю, що позиція центрального захисника  це 80 відсотків гри в обороні всієї команди. Мова йде про футболіста, який грає на останньому рубежі. Якщо такий виконавець хоче грати у складі, він має бути готовий на 100 відсотків, і ніяк інакше!

Звичайно, Євген усе це розуміє, він працює, ми багато спілкуємося  я всіляко йому допомагаю, чим лише можу. Поки можна говорити одне: Хачеріді все ще набирає кондиції. Однак найголовніше, що у нього є величезне бажання, мотивація. Сподіваюся, він якомога швидше зможе повернутися на поле, й буде знову радувати нас усіх своєю грою.

Як мінімум, один матч за «дубль» він обов'язково має зіграти. Я був би радий, якщо б така можливість була зараз, але, на жаль, наша молодіжна команда сьогоднішній поєдинок із «Зорею» у Кременчуці буде проводити на полі зі штучним покриттям. У такій ситуації ніхто не буде ризикувати здоров'ям Хачеріді  це для нас дуже важливий гравець. А що буде далі, подивимося, цитує Реброва www.dynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер