Роберто Манчіні: «Особливу увагу приділимо контратакам «Динамо»

Роберто Манчіні: «Особливу увагу приділимо контратакам «Динамо»

Напередодні матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи «Манчестер Сіті» – «Динамо» головний тренер «городян» Роберто Манчіні у супроводі захисника Венсана Компані провів регламентну прес-конференцію.

Роберто МАНЧІНІ, головний тренер «МанСіті»:

Про повернення травмованих футболістів:

- Цілком можливо, зможе зіграти Мілнер, який тренувався останній тиждень, щоправда розпочне матч на лавці запасних. Сподіваюся, що після матчу з «Рідінгом» не виникне проблем у де Йонга, оскільки на останніх хвилинах він відчув біль у нозі. Також уже чотири дні тренується з командою Адам Джонсон, але до майбутнього матчу напевно готовий не буде. Це дуже важливі футболісти для нас – приміром, Джонсон може самостійно вирішити результат поєдинку, а Мілнер є універсальним футболістом і може закрити будь-яку позицію на полі.

Про майбутній матч із «Динамо»:

- Завтра ми маємо зі стартовим свистком атакувати і забивати, забивати, забивати. Необхідно продемонструвати свою гру, і не важливо, коли будуть влітати м’ячі до воріт «Динамо», – на 5-й чи на 30-й хвилині. Суперник буде грати на контратаках, і ми маємо приділити особливу увагу цьому компоненту.

Я вірю, що нам вдасться забити «Динамо» три м’ячі і при цьому не пропустити у свої. Це футбол, і може статися все, що завгодно. Щоправда, хочу зазначити, що в разі виходу до чвертьфіналу Ліги Європи, після паузи, пов’язаної з матчами збірних, нам знову доведеться грати через кожні три дні. Це справді велика проблема, оскільки в моєму розпорядженні не так багато футболістів, як, приміром, у тих же «Челсі» чи «Манчестер Юнайтед».

Про вболівальників «МанСіті»:

- Дуже важливо, що наші вболівальники будуть поряд із нами, як це було в матчі з «Рідінгом». Їхня підтримка дуже важлива для нас. Ми маємо виграти, і я впевнений, що в нас будуть для цього шанси.

* * *

Венсан КОМПАНІ, захисник «МанСіті»:

- Результат першого матчу не можна назвати хорошим. Ми знали, що «Динамо» – дуже сильна команда, і були готові до поєдинку, але того вечора багато чинників зіграли проти нас. Зокрема, просто блискучу гру видав Шевченко, він був справжнім лідером на полі.

Тепер на нас чекає домашня гра. Ми розуміємо, що якщо «Динамо» заб’є м’яча, нам доведеться відповісти чотирма. Втім, необхідно зберігати спокій і вірити в себе. Впевнений, що тренер обере правильну тактику, 12-й гравець забезпечить гідну підтримку, і після фінального свистка ми всі разом здобудемо необхідний результат.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер