Роберто МАРТИНЕС: «Ми не будемо завтра грати на нічию» (+ ВІДЕО)

Роберто МАРТИНЕС: «Ми не будемо завтра грати на нічию» (+ ВІДЕО)

- Як, на вашу думку, може вплинути на завтрашню гру стан газону на «Олімпійському»?

- Поле однакове для обох команд. Звичайно, шкода, що поле буде не ідеальним. Але ні для нас, ні для «Динамо» ця обставина не стане перевагою. Обидві команди є технічними, і ми любимо володіти м'ячем, і вони, і для обох команд умови несприятливі. Але, сподіваюсь, що поле не зіграє визначальної ролі завтра.

- Чого ви очікуєте від завтрашньої гри, яке завдання ставите перед своєю командою?

- Ми будемо намагатися грати у свою гру. Ми приїхали сюди не утримувати результат, не грати на нічию, намагаючись зберегти свої ворота сухими, а забивати голи.

- Що скажете про ситуацію з травмованими?

- У Міральяса невелика травма, якої він зазнав у першій грі на «Гудісон Парк». Шкода, що в Лізі Європи нам не зможе допомогти Леннон, який зараз також є важливим гравцем. Але в нас дуже універсальний склад, кожному гравцю ми можемо знайти заміну.

- Те, що «Евертон» залишився єдиною англійською командою, яка продовжує боротьбу в Лізі Європи, стане для вас додатковою мотивацією?

- Звичайно, для нас це досягнення, велика честь представляти Англію в Лізі Європи. Особливо враховуючи ситуацію з англійськими командами в Лізі чемпіонів. Непросто грати на два фронти, що ще раз підтверджує рівень англійської ліги, де кожна гра є важкою, але ми маємо грати на максимумі в обох турнірах і пройти якомога далі в Лізі Європи.

- «Евертон» пропускав голи в чотирьох останніх виїзних матчах. Чи немає у вас побоювань у зв'язку з цим? Адже «Динамо» буде завтра атакувати, аби будь-що забити гол...

- Я ставлюся до «Динамо» з великою повагою. Мені дуже подобається, як грає ця команда, тренерський штаб «Динамо» робить відмінну роботу, створивши сильну атакуючу команду. Завтра я чекаю відкритої гри. Але, ставлячись до суперника з повагою, ми самі повинні добре виступити в цьому турнірі.

- Чи можна сказати, що завтра ключова гра сезону для «Евертона»? Чи стане катастрофою для вас поразка на «Олімпійському» та виліт із Ліги Європи?

- Ні, для нас можлива поразка не стане катастрофою. Ми вже давно не грали на такому рівні в єврокубках. Для нас важливо, щоб наші молоді гравці набиралися досвіду участі в таких іграх.

- Враховуючи відсутність Міральяса, Макгіді та Леннона, як ви збираєтеся вирішувати проблему з відсутністю крайніх форвардів?

- Макгіді тренується з нами, він зможе зіграти. Для нас це не є проблемою, тих гравців, які є в розпорядженні, достатньо, щоб не відчувати відсутність інших.

- Як думаєте, відсутність Ленса буде великою проблемою для «Динамо»?

- Думаю, що це не стане проблемою для «Динамо». Я дивився ігри киян, у них достатньо молодих гравців, здатних замінити основних гравців.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер