Роберто Нанні: з оптимізмом у новий сезон

Роберто Нанні: з оптимізмом у новий сезон

З нетерпінням очікують вболівальники повернення до лав першої команди аргентинського нападника Роберто Нанні. Перенісши дві важкі операції наприкінці минулого року, форвард довго відновлювався, а останній місяць регулярно грає за другу динамівську команду.

У шести матчах за "Динамо-2" Роберто забив п'ять м'ячів і напередодні повернення до першої команди відповів на питання кореспондента офіційного сайту.

-Роберто, як на сьогоднішній день оцінюєш свою спортивну форму?
-Процес реабілітації після операції пройшов і тепер в іграх за "Динамо-2" поступово набуваю ігрових кондицій. Не можу сказати, що відновився на 100%, однак з кожним днем відчуваю, що додаю. Нині я тренуюсь з другою командою, але найближчими днями маю приєднатися до "основи". Сам з нетерпінням очікую, коли нарешті вийду на поле в динамівській футболці.

-Як тобі рівень першої ліги?
-В цілому, не дуже вражає. Не в усіх містах гарні поля, але це компенсується молодістю та задором моїх партнерів. Їм по 18-19 років і, як для такого віку, вони чимало вміють. Розсудливо диригує Алієв, гарна швидкість у Воробея. Вважаю, ці хлопці найближчим часом вийдуть на провідні ролі і в першій команді.

-З ким із футболістів встановив дружні стосунки?
-У команді чудовий колектив, але на заваді більш тісному спілкуванню стоїть мовний бар'єр. Іспанською мовою володіє Періца Огненович, бразильці Діого, Алессандро і Клебер. Англійською часто спілкуюсь з Гораном Сабличем. Головне, з боку всіх футболістів відчуваю до себе гарне ставлення.

-Як в тебе справи з українською або російською мовами?
-З цим є певні проблеми. Футбольні терміни вивчив, без проблем спілкуюсь в магазинах чи ресторанах. Але мовний запас поки невеличкий і кожного дня відкриваю для себе нові фрази, вислови. Ось тільки часу на вивчення мови катастрофічно не вистачає.

-Роберто, в цьому сезоні "Динамо" стане одним холостяком менше...
-Так, наприкінці червня з моєю нареченою Ерікою зіграємо весілля. Вона часто гостювала в Києві, місто їй дуже сподобалось і з задоволенням готова переїхати до мене назавжди. Весілля відбудеться в Буенос-Айресі, а через кілька днів з дружиною повернемося на Україну, де розпочнеться підготовка до наступного сезону. Сподіваюсь, він для мене буде набагато вдалішим.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер