РОДРІГЕС відзначився голом за збірну Люксембургу

РОДРІГЕС відзначився голом за збірну Люксембургу

У групі «В» кваліфікації до чемпіонату Європи ведеться запекла битва за другу сходинку між збірними Португалії та Сербії. Балканцям потрібно сподіватися на будь-яку помилку діючих чемпіонів Європи та брати максимум балів у домашніх іграх із Люксембургом та Україною. Тільки в такому випадку серби можуть претендувати на другу сходинку в групі. Люксембург на путівку на Євро вже не претендує, але сплутати карти суперникам команді під силу.

Так, з перших хвилин поєдинку в Белграді в стартовому складі вийшов форвард «Динамо» Жерсон Родрігес. У підсумку нападник відіграв усі 90 хвилин.

У першому таймі сербам удалося забити два м'ячі зусиллями нападника англійського «Фулгема» Александара Мітровіча.

Після перерви, на 54-й хвилині, Родрігес скоротив відставання своєї команди. Після прострілу зліва Жерсон, який у цьому матчі діяв на вістрі, прийняв м'яч у центрі штрафного і, розвернувшись і поклавши корпус, другим дотиком увігнав м'яч у сітку. Цей гол став третім для Родрігеса в національній команді.

До кінця тайму серби і люксембуржці ще по разу обмінялися голами - на влучний постріл вінгера «Марселя» Неманьї Радоніча гості відповіли голом форварда бельгійського «Віртона» Давида Тюрпеля. 3:2 - непроста перемога Сербії.

17 листопада Люксембург прийме Португалію.

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер