Родріго – чемпіон Бразилії, Діого Рінкон повертається до Києва

Родріго – чемпіон Бразилії, Діого Рінкон повертається до Києва
Родріго – чемпіон Бразилії

Віддані в оренду гравці «Динамо» – захисник Родріго і нападник Клебер – у 2008 році досягли помітних успіхів у чемпіонаті Бразилії. Клуб ще одного динамівця Діого Рінкона – «Коринтіанс» – у другому дивізіоні фінішував на першому місці і в наступному сезоні виступатиме в Серії А.

В останньому турі чемпіонату Бразилії «Сан-Паулу» для здобуття золотих медалей достатньо було зіграти внічию з «Гойясом». Проте, як і належить провідному клубу країни, «Сан-Паулу» переміг 1:0 і в чудовому настрої повернувся до рідного міста, де команду зустрічала багатотисячна торсида. Родріго в «Сан-Паулу» виступає з літа і є гравцем стартового складу. Не забуває Родріго і про підключення до атак: на його рахунку три забитих м'ячі.

Клуб Клебера «Палмейрас» тривалий час претендував на чемпіонство, але в результаті не потрапив і до трійки призерів. Утім, четверте місце гарантує команді участь наступного року в Кубку Лібертадорес, що теж є чималим успіхом.

Колись знаменитий «Сантос» із Майклом у складі (термін його оренди розрахований до літа 2009) фінішував на 15-й позиції.

Невдало склався нинішній рік для Діого Рінкона. Навесні півзахисник справно виступав у складі «Коринтіанса», проте незабаром отримав травму і після цього на полі в офіційних матчах не виступав. Днями Діого прибув до Києва, де провів переговори із керівництвом «Динамо». Швидше за все, нинішньої зими Рінкон разом із командою проведе передсезонні збори, боротиметься за місце в складі. Для цього бразилець має повністю залікувати травму і скинути зайву вагу. Сам футболіст не приховує бажання повернутися до Києва і, за його словами, докладе для цього всіх зусиль. Про подальшу долю Родріго і Клебера стане зрозумілим ближче до кінця року, коли підійде до кінця термін їхньої оренди.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер