»Рома»: поверенення лідерів на фоні національного безладу

»Рома»: поверенення лідерів на фоні національного безладу

Найближчий суперник «Динамо» в Лізі чемпіонів, рівно як і інші італійські команди, перебуває у непростому стані.

Як ви вже здогадались, мова йдеться про «Рому» і нову хвилю насилля на італійських стадіонах. Останній матч римлян проти «Кальярі» було відмінено, а тіффозі «Вовків» спільно зі своїми вічними ворогами з «Лаціо» боролись на вулицях Вічного міста з поліцією.

Чи відбудеться поєдинок «Роми» проти «Дженоа» 25 листопада – поки невідомо. Фанати з портової Генуї відомі своїм крутим норовом і щось передбачати ніхто не береться. В Італії сподіваються, що перерва для матчів збірних може дати той час, такий необхідний для того, аби тіффозі втихомирились. Щоправда, у разі непотрапляння "Скуадрі Адзуррі" до фінальної частини Євро-2008 можуть початись нові проблеми.

А тим часом лазарет столичної команди – порожній. Капітан і лідер Франческо Тотті не грав із 23 жовтня, коли отримав пошкодження у матчі проти «Спортинга». У Ческо виявили мікроперелом ноги, після чого він проходив курс лікування і відновлення. Тотті приступив до пробіжок і медики прогнозують, що до Києва він приїде у хорошій фізичній формі.

Покинув лазарет і бразилець Родріго Таддеї, у якого була травма стегна, яка не дозволяла підвен0-американцю грати і тренуватись у повну силу. До матчу проти «Динамо» Таддеї повинен набрати необхідні кондиції. 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер