Роман Перетятько: «Задоволені грою, але є, над чим працювати»

Роман Перетятько: «Задоволені грою, але є, над чим працювати»

Старший тренер «Динамо» U8 Роман Перетятько розповів про виступ своїх підопічних у другому груповому етапі масштабного турніру Utmost Cup, який проходить у Вінниці і боротьбу за третє місце на змаганнях.

- Сьогодні ми грали у другому груповому етапі, який складався з трьох матчів. Незважаючи на те, що ми пропустили першими після подачі від кутової позначки, перший матч з «Волинню» проходив за нашої переваги і закінчився нашою перемогою 2:1.

Наступний матч проводили проти харківської «Бенфіки». Як я вже говорив, у фіналі турніру в Києві ми їм поступилися 1:3, а сьогодні перемогли 4:0. Хлопці з перших хвилин почали пресингувати суперника, з'явилися моменти, які ми реалізували. Після першого забитого м'яча «Бенфіка» спробувала переломити хід зустрічі, але наші хлопці не дозволили їм цього зробити, забивши другий м'яч. Після цього суперник остаточно засмутився, і ми забили їм ще два м'ячі, а могли і більше.

У завершальному матчі ми також зустрічалися з хорошою командою - бориспільським «Атлантом». Для виходу в фінал нас влаштовувала тільки перемога, оскільки різниця забитих і пропущених м'ячів у них на один була кращою. Вийшла складна, рівна гра, спочатку ми краще діяли, потім вони нас перегравали, потім ми знову перехопили ініціативу, але незабаром пропустили м'яч, потім зібралися, перебудувалися, провели заміни і змогли зрівняти рахунок. Ще залишався час, щоб здобути перемогу - у нас були для цього моменти, зокрема, м'яч влучив у стійку за три хвилини до фінального свистка, але перемогти так і не вдалося. Вітаємо «Атлант» з виходом у фінал, а ми зіграємо в матчі за третє місце. Нам є, над чим працювати і до чого прагнути.

В цілому, хлопці молодці, адже це їхній перший виїзний турнір. Ми задоволені їхньою грою. Звичайно, прикро не потрапити в фінал, хлопці дуже засмутилися, їм складно пояснити, що вони грали непогано. Природно, вони хочуть перемагати, і це нормально. Цього разу трохи не вийшло, але будемо намагатися в наступних змаганнях виступити краще. А поки що набираємося досвіду. У такому віці рідко які команди починають їздити по турнірах, але ми ризикнули і не пошкодували, оскільки придбали дуже важливі і цінні знання та практику. Хлопці грають з командами з інших міст і навіть з інших країн і ростуть в футбольному плані.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер