Роман Шпиця: «Головне – добре підготуватися до чемпіонату України»

Роман Шпиця: «Головне – добре підготуватися до чемпіонату України»

Тренер команди «Динамо» U16 Роман Шпиця після другого змагального дня на турнірі Ruh Cup 2023 що проходить у Винниках, що поблизу Львова, прокоментував два матчі своїх підопічних, у яких динамівці зіграли унічию з АФ «Рух» 1:1 та здобули перемогу над ФК «Львів» (3:0):

- Це вже наш другий турнір за останній тиждень. Хлопцям трохи не вистачає фізичної форми, але ми готуємося до чемпіонату України ДЮФЛ. Грати по два матчі на день – важко, це достатньо велике навантаження, але ми стараємося робити ротацію. Складно і психологічно, і фізично.

- Як проходить відновлення? Чи футболісти встигають відпочити?

- Інколи часу вистачає, інколи – ні. Якщо матчі у другій половині дня – все нормально. Крім того, з нами є лікар, який проводить із футболістами роботу по відновленню. Справляємося, як можемо.

- На турнірі, в основному, представлені команди з Західної України, наскільки сильний опір вони чинять?

- Західні команди завжди славилися тим, що вони чинять гідний опір, адже усі хлопці з характером, б’ються, грають до кінця, як завжди.

- Чим ви залишилися задоволені за підсумками сьогоднішніх матчів?

- Повторюся, насамперед ми ведемо підготовку до чемпіонату України. Те, що ми зіграли унічию – нічого страшного, ми не ставимо результат на перше місце. Хлопці виконали усі функції, які від них вимагалися.

- Було помітно, що навіть на останніх хвилинах другого матчу ваші хлопці бігли в контратаки…

- В атаку бігти легше, назад важче. Виявилося, що саме ці контратаки і призвели до двох забитих м’ячів. Тож грою ми задоволені.

- Ви проживаєте на території бази ФК «Рух», наскільки вам тут комфортно?

- Усе влаштовує, тут хороша інфраструктура, нам усе тут подобається.

- Чого очікуєте від завтрашнього ігрового дня?

- Насамперед, потрібно, щоб хлопці добре відновилися, адже всі дні на змаганнях непрості. Будемо готуватися до завтрашніх поєдинків.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер