Роман Шпиця: «Подобається, що хлопці ніколи не зупиняються»

Роман Шпиця: «Подобається, що хлопці ніколи не зупиняються»

Старший тренер «Динамо» U9 Роман Шпиця після урочистої церемонії нагородження переможців і учасників престижного міжнародного турніру «Utmost Cup» поділився враженнями від фінального поєдинку і перемоги своїх підопічних:

- Враження від турніру, звичайно, залишилися позитивні, оскільки ми виграли фінальний матч. Ми довго до цього йшли, провели багато ігор. У матчі з «Карпатами», напевно, з перших хвилин не включилися в гру, плюс, за останні кілька днів у хлопців вже накопичилася втома, і це було помітно на футбольному полі. Ми пропустили першими, але хлопці молодці, проявили характер, змогли відігратися і переломити хід гри в нашу користь. Наші футболісти установку виконували, але їм трохи не вистачало швидкості, в тому числі, в прийнятті рішень, оскільки це була вже сьома гра за чотири дні, а втома має властивість накопичуватися.

Що мені подобається в хлопцях, так це те, що вони ніколи не зупиняються, незалежно від того, який рахунок - програємо ми чи перемагаємо з великим результатом. Вони грають в свою гру, дотримуються встановлених принципів з першої і до останньої хвилини.

Що стосується другої команди, вона сьогодні впевнено обіграла ФК «Чернігів» 7:1. На жаль, формат турніру такий, що права на помилку тут немає. У нашої другої команди це був перший виїзний турнір, та й в форматі 6 польових гравців + воротар вони також грали вперше. Тепер у них вже буде досвід, думаю, до наступних змагань в такому форматі хлопці підійдуть більш відповідально і будуть готові боротися за призові місця.

Можливо, позначився мандраж, діти трохи боялися, адже, повторюся, вони вперше грали не в своєму місті, на стадіоні з глядачами - все це має свій тиск. Якби перші дві гри хлопці провели добре, думаю, друга команда також боролася б за призові місця сьогодні.

Після повернення до Києва дограємо наш внутрішній чемпіонат, а також проведемо стикові матчі в Kyiv Champions League за перші місця. А турнірів поки що не передбачається.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер