Роман АДАМЕНКО: «Функціонально готовий, не вистачає лише практики»

Роман АДАМЕНКО: «Функціонально готовий, не вистачає лише практики»

Через синтетичне покриття та дискомфорт у коліні, Роману, на жаль, не вдалося дограти матч із чернігівською «Десною». На щастя, як запевняє сам футболіст, нічого серйозного не відбулося:

- Чисто функціонально почуваюся відмінно, - оцінив свій стан Роман. - Єдина складність полягає в тому, щоб заново звикнути до м'яча, згадати ігрові взаємодії, награні комбінації, від чого я встиг відвикнути за час вимушеної півторарічної перерви, яку я провів без футболу. Інакше кажучи, мені зараз просто не вистачає практики, а вона приходить тільки через ігри. Під час відпустки я перебував у Києві, багато працював у тренажерній залі, займався індивідуально, так що з фізичною формою та кондиціями проблем ніяких. Травму повністю залікував, щоправда, через синтетичне покриття з'явилися неприємні відчуття в коліні, це звичайний дискомфорт. Доктора обстежили і сказали, що нічого страшного, просто потрібно дати паузу всього на пару днів.

Що стосується моєї позиції, в останніх матчах Андрій Леонідович, дійсно, використовує мене в центрі захисту, а не на фланзі, як раніше. Але це не має великого значення. Почнемо з того, що спочатку я і був центральним беком, тільки потім, коли потрапив до «Динамо-2», мене перевели направо. Звичайно, я краще пам'ятаю, як грати саме там, але перелаштуватися для мене не є проблемою. Просто на фланзі потрібна больш висока швидкість, а в центрі
правильний вибір позиції.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер