Роман БЕЗУС: «Зіграємо у футбол, який дасть результат»

Роман БЕЗУС: «Зіграємо у футбол, який дасть результат»

- На яких матчах «Туна» базувалася підготовка до завтрашнього поєдинку?

- Ми дивилися їхні матчі зі «Сьйоном» та «Рапідом». Можу сказати, що це нормальна команда, потрібно виходити й обігрувати їх. Буде важко, але нам уже нема куди відступати, тому потрібно показувати хороший футбол та здобувати лише перемогу.

- Тренер «Чорноморця» Роман Григорчук сказав, що, готуючись до матчу з ПСВ, переглянув 14 матчів суперника. А скільки ігор «Туна» подивилися ви?

- Гадаю, всі 14 матчів голландців дивився тренер, а не вся команда. Сьогодні ми подивилися два або три матчі, кожен зробив певні висновки, дещо сказав тренер, вказавши на певні важливі нюанси. Ми все запам'ятали, а завтра вийдемо грати у футбол, який дасть нам результат.

- У чому сильні та слабкі якості «Туна»?

- Складно сказати. Я би не хотів на цьому загострювати увагу. Потрібно створювати багато моментів та реалізовувати їх, тоді буде все гаразд. Не бачу сенсу звертати увагу на сильні або слабкі якості суперника.

- Після матчу проти «Арсенала» багато говорилося про те, що гравці збірних втомилися. Яка зараз ситуація в команді?

- Все гаразд. Уся команда в гарному настрої, тренується без проблем. Сьогодні в Андрія Ярмоленка день народження, із чим його й вітаю. Це додає мотивації на завтрашній матч. Хочеться його ще привітати (посміхається).

- Де спостерігали за жеребкуванням стадії плей-оф? Як вам суперник?

- Дивився вдома. Суперник нормальний. А вдалий жереб чи ні, можна буде відповісти лише 19-го листопада після фінального свистка.

- У Франції дуже зраділи, що їм дісталася Україна...

- Нехай радіють, але боятимуться, у нас також є хороші футболісти. Суперник це знає й запам'ятає після наших двох матчів.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер