Роман БЕЗУС: «Динамо» (Київ) – це клуб, який ставить перед собою завжди максимальні завдання»

Роман БЕЗУС: «Динамо» (Київ) – це клуб, який ставить перед собою завжди максимальні завдання»

- Романе, що було найскладнішим перед грою із «Севастополем» і під час цього матчу?

- Ви знаєте, всі були засмучені невдачею проти у виїзній грі проти бельгійського «Генка»! Після цього і завдання було визначено гранично чітко і ясно - виграти два у 2013 році матчу.

- У «Динамо» ряд футболістів напередодні випали з-за травм, хтось вже давно лікується. У зв'язку з цим можна сказати, що у Севастополі грав неосновний склад?

- Я думаю, що не відкрию істину, якщо скажу, що основний склад - це той, який виходить на гру з перших хвилин! Тому вважаю, що у Севастополі з самого початку на поле вийшли найсильніші на той момент наші гравці.

- На що тренерський штаб звертав увагу під час підготовки до поєдинку, і чи зміг суперник чимось здивувати?

- Вважаю, що суперник нас особливо нічим не здивував. Ми ж у свою чергу, передусім, звертали увагу на свою гру! Готувалися до важкої зустрічі, що, загалом, і сталося насправді.

- Наскільки різними були два тайми для команди? Сильно відрізнялося сприйняття подій до перерви, коли ти був у грі, і після того, як ти був замінений? У чому, до речі, причина заміни?

- Я думаю, що у матчі з «Севастополем» ми провели приблизно два більш-менш рівних тайми. Ще раз повторю, що суперник своїм настроєм, жагою боротьби нас особливо не здивував. Що стосується заміни, то я покинув поле через болі у спині.

- Якщо порівнювати, наприклад, рівень «Севастополя» і «Генка», чи велика різниця між командами? Або протилежні результати пояснюються іншою причиною?

- Складно порівнювати суперників таких різнопланових противників, якими є «Генк» та «Севастополь». А підсумкові рахунку на табло в цих матчах, напевно, все ж відображають якість нашої гри в них.

- Між двома останніми матчами року у «Динамо» утворилася пауза у десять днів. Які плани на її заповнення?

- У планах відновитися, побути з сім'єю та належним чином підготуватися до дуже важливої для нас гри.

- Начебто для продовження виступів у Лізі Європи УЄФА вдома з «Рапідом» влаштує і нічия? Можуть вболівальники бути спокійні за результат 12 грудня?

- Київське «Динамо» - це клуб, що ставить перед собою завжди максимальні завдання. Гра з «Рапідом» не стане винятком, у ній ми будемо грати на перемогу!

- Повертаючись до чемпіонату України, скажи, чи зможе твоя команда навесні поборотися за золото з урахуванням нинішньої турнірної ситуації? І чи існує у вас завдання-мінімум на сезон?

- Ви подивіться на турнірну таблицю з урахуванням результатів наших конкурентів в останніх турах. У нас є всі шанси втрутитися в боротьбу за найвищі місця у Чемпіонаті Прем'єр-ліги.

- Романе, відчуваєш вже готовність стати основним футболістом «Динамо»? Як оціниш рік перебування в Києві?

- Зізнаюся, що рік видався важким і не особливо вдалим! Але хочу запевнити всіх вболівальників київського «Динамо», що я і мої одноклубники готуємося дуже ретельно до кожного матчу. Так, не все виходить, але ми не опускаємо руки, і будемо боротися за успіх до кінця! Закликаю наших відданих шанувальників прийти на наш останній матч у 2013 році! Ми віддамо всі сили для перемоги!

www.fcdynamo.kiev.ua & www.fpl.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер