Роман БЕЗУС: «Якби провели так весь матч…»

Роман БЕЗУС: «Якби провели так весь матч…»

- Перший тайм був для нас важким. «Дніпро» частіше вигравав боротьбу та створював більше небезпечних моментів. У другому таймі ми переламали хід поєдинку та створили достатню кількість гольових можливостей, можливо, не стовідсоткових, але, принаймні, в нас були передумови для голів. На жаль, ми не змогли дотиснути суперника, але в другому таймі виглядали краще. Якби провели так весь матч, то здобули би перемогу.

- У першому таймі «Дніпро» виглядав дуже сильним, чи це «Динамо» не могло знайти свою гру?

- Складно відповісти на це питання відразу після фінального свистка. Потрібно розбирати гру, дивитися запис, аналізувати моменти. Можливо, «Дніпро» в другому таймі підсів, а ми, навпаки, почали активніше діяти.

- Олег Блохін залишився задоволеним грою?

- Тренер залишився задоволеним другим таймом.

- Ви були готові до такої активної гри «Дніпра» на початку матчу?

- Загалом, так. «Дніпро» добре провів гру з «Шахтарем». Ми знали, як вони будуть грати, й перед матчем неодноразово обговорювали, що хто виграє боротьбу, в кого буде більше бажання, той і повинен перемогти. Напевно, в першому таймі більше бажання було в «Дніпра», у другому – в нас, тому матч завершився внічию.

- «Дніпро» нічим не здивував?

- Напевно, ні. Вони грають уже протягом кількох років одним складом та приблизно в один футбол, просто з кожним роком трохи покращують свої ігрові якості. Але, загалом, стиль гри вони демонструють приблизно один і той же.

- Перед матчем говорилося, що якщо «Динамо» втратить очки, то не буде боротися за чемпіонство. Ви з цим погоджуєтеся? І чого очікуєте від матчу в Харкові?

- Зараз головне – переключитися на збірну України. На нас чекають два дуже важливих матчі. А потім уже будемо думати про Харків. Звичайно, не тішить те, що відставання від лідерів уже великий. Надалі потрібно буде виходити з цієї ситуації.

- «Динамо» втратило два очки чи здобуло одне?

- Швидше, втратило два.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер