Роман БЕЗУС: «Свій перший гол у «Динамо» присвятив дружині та сину!»

Роман БЕЗУС: «Свій перший гол у «Динамо» присвятив дружині та сину!»

Днем раніше він забив феноменальний за красою гол, перемігши разом із «Динамо» в Луганську, а сьогодні забирав із київського пологового будинку дружину Ганну разом із новонародженим сином Кирилом.

Опівдні Роман разом із батьком під'їхав до будівлі пологового будинку з величезним букетом квітів та великими пакетами з подарунками. На нього вже чекали найближчі родичі та друзі, а вхід до пологового будинку був святково прикрашеним.

Роман від щирого серця подякував лікарям та медичному персоналу клініки й, вийшовши з дружиною та маленьким сином на руках, опинився в обіймах близьких.

Одним із несподіваних презентів для втомленої, але задоволеної молодої мами стала колекція метеликів, які розлетілися на всі боки, щойно Ганна відкрила святково оформлену коробочку. Слідом за ними до неба злетіли сотні різнокольорових кульок.

Перед від'їздом додому Роман приділив кілька хвилин кореспонденту клубного сайту.

- Мої почуття зараз складно передати словами. Сповнений емоціями, дуже щасливий. Сьогодні намагався зробити дружині свято, виписка з пологового будинку пройшла урочисто. Вона ці дні була разом із сином, віддавала йому всі свої сили. Тепер прийшла й моя черга повною мірою відчути батьківські турботи.

- Із народженням сина після тренувань та матчів тепер будете поспішати додому?

- Загалом, я й раніше багато часу проводив із дружиною. Тепер, напевно, буду ще частіше вдома, займатися вихованням дитини.

- Чому сина назвали Кирилом?

- Це наше спільне з дружиною рішення. Конкретного приводу навіть і не назву.

- Чи збираєтеся хрестити дитину?

- Звичайно, спробуємо зробити це на сороковий день, як і має бути. Загалом, із хресними визначилися. Це наші друзі, з командою ніяк не пов'язані.

- Не складно зрозуміти, кому ви присвятили гол у ворота «Зорі»...

- Дружині та своєму сину. На жаль, телеканал, який показував матч, у пологовому будинку не транслюють. Дружина читала текстову трансляцію в інтернеті, а потім подивилася повтор забитого м'яча. Відразу після матчу привітала мене по телефону.

- Гол вийшов напрочуд ефектним...

- Вважаю його одним із найкрасивіших у своїй кар'єрі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер